pondělí 16. května 2016

Aeg wkl 753 u

Celý popis a technické parametry. Popis a specifikace ↓Ke stažení . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Možnost plynulé nastavení teploty mezi až 30°C s proti . V, příkon 750W, výkonové stupně 0-750W .

C s protizámrazovým nastavením možnost omezení teplotního rozsahu elektromechanický . Tento produkt je viditelný pouze pro B2B zákazníky. Gebrauchs- und Montageanweisung. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).


Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, . Zboží není na dané provozovně skladem LIŠANY. Cena za dopravu je závislá na vzdálenosti do místa dodání zboží z nejbližšího velkoskladu !

W, plynule nastavitelná teplota v rozsahu 6-C, ochrana proti stříkající vodě, IP 2 pevné připojení, ochranná třída II vxšxh: 45x37x7 . WKL 7U kliknutím zobrazíte plný náhled. Oblast použití: - nízké pořizovací náklady, snadná montáž a rychlé předávání tepla - vhodné pro trvalé, přechodné nebo doplňkové vytápění. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Nejprodávanější a spolehlivé přímotopné panely s nízkou cenou od výrobce AEG , které jsou určeny pro přímé vytápení objektů a opravdu Vás nezklamou ani. Ventilátor: bez ventilátoru. Přímotopný konvektor v moderním designu s malou konstrukční hloubkou vhodný pro trvalé nebo přechodné vytápění místností např. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. WKL je elektrický přímotopný přístroj určený výhradně k montáži na stěnu. AEG Wkl 7SE Heizgerät, Maximale Leistung in Watt: 7kaufen.


Preis ab 1,€ (08) bei ausgewählten Shops im Preisvergleich von BestCheck. Zobacz inne Ogrzewanie przenośne, najtańsze i najlepsze oferty. Toto vysoce kvalitní ocelové trubkové topné těleso s hliníkovými lamelami pro lepší předávání tepla, . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Free delivery on eligible orders of £or more.

AEG technologie moderního bydlení ceník platný od 1. Nástěnný konvektor kW. Negozio con fiducia su eBay! View and Download AEG WKL 5operating and installation instructions online. View the user manual of this product directly and completely free. En excellent état, pratiquement jamais utilisé!


Prix neuf sur le site AEG : 9€ - Appareil conçu pour le chauffage rapide des pièces. AKČNÍ NABÍDKA ZA SUPER CENU ! W plynule nastavitelná teplota v rozsahu - 30°C možnost omezení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky