úterý 24. května 2016

Označení dveří wc

Určeno k použití především v interiéru. Hledáte označení wc dveří - dámy? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. V katalogu nemáme podrobnější informace o oznaceni na dvere wc.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Exkluzivní smaltované informační cedulky s motivem postaviček. Písmena a číslice Šedé písmena a číslice . WC personál – označení není třeba. Moderní zábavná samolepicí dekorace pro označení dveří WC. Samolepky vyrábíme pouze z originál wall art folie.


Přenosová folie je součástí balení zdarma. Ozdobné figurky, piktogramy, určené pro značení dveří , místností např. Provedení staromosaz, staroměď, stříbro.

Dveře mohou mít různé zámky. Aby byl výběr konkrétního typu pro uživatele co jednodušší, tak získal každý druh své speciální označení. Povrchová úprava galvanika, určeno pro upevnění nalepením. Bytové označení na dveře koupelen a WC.


Vyrábíme je v barvách - bílá a mramor. Označení WC dveří - Dámy a Páni. Ušetříme vám čas i starosti – kování na dveře si snadno objednáte z pohodlí. Materiál: bříza, olše, javor.


Na zadní straně oboustranná samolepka, doporučujeme přilepit kvalitním . Vnitřní dveře do místností a vstupní do bytů: cm. Firemní desky, ordinace lékařů, jmenovky na dveře , označení dveří , popisky ke strojům a další. Zadání: Chceme netradiční označení dveří od WC. Polep musí být odolný proti oděru. Zvolil jsem polep celých dveří včetně laminace.


Vektorový obrázek komické označení pro WC. Kresba symbolu WC pro mužské a ženské toalety.

Nabízíme velký výběr z cedulek a piktogramů na WC , rozlišené pro muže, ženy a invalidy. Jak u rozetového, tak u štítového kování ke dveřím se používají stejná označení. WC - interiérové kování s otvorem pro olivu - použití WC , koupelna. NEJASNÉ NEBO VŮBEC ŽÁDNÉ OZNAČENÍ POHLAVÍ NA.


Originalita a humor za každou cenu na dveře WC nepatří, opakuji nepatří. Secessní piktogram vyrobený z imitace broušené mosazi, pohledově skvěle vypadající materiál. Oproti mosazi se nemusí povrch udržovat, a nemusíte se. Katalog s vybavením do koupelny pro zákazníky, výrobce a prodejce.


NAPŘÍKLAD SKLA WC , KOUPELNA. Umístění označení vždy vpravo ode dveří , nejde-li z dispozičních důvodů, pak vlevo. Nejde-li ani jedno, pak na střed. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem . Tedy, abych byl přesný – fotím vstup na WC.


Baví mě kreativita hostinských a případně interiérových architektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky