čtvrtek 26. května 2016

Rohová vana 150x100

Vana Fortuna splní i ty nejnáročnější představy. Ravak Asymmetric vana 150x1L-levá bez podpory. Tato vana díky svému tvaru a rozměrům patří mezi.


Vaňa Fortuna splní aj tie najnáročnejšie predstavy. JIKA OLYMP rohová vana 1x 1cm. Produkt není na pobočce skladem.

Tento produkt už bohužel nemáme v nabídce. Hydromasážní rohová vana 1x 1PRAVÁ. Vyberte si vanu dle vlastních požadavků: Konfigurátor van. DODONA rohová vana 150x1L levá.


Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Navíc rohové vany za trvale nejnižší ceny.


Popis: Málo používaná včetně nožek a sifonu.

Vana Irena patří mezi jedny z nejoblíbenějších výrobků série rohových van díky svému rozměru a designu. Je exkluzivně nabízena v síti prodejen OBI v pravém . Pusťte se do napouštění ještě dnes. Rohová vana POLIMAT FRIDA 1x 100cm LEVÁ.


Překlady z češtiny do angličtiny, . Základní specifikace Vana z litého mramoru TRE PRAVÁ. Rohové vane , asymetrické vane - Rohové vane sa obyčajne inštalujú do kúpeľní väčších rozmerov. Akrylátové vany Princess jsou vysoce kvalitní a vyrobené v ČR ze 1 akrylátu o síle 5mm. V kombinaci s praktickou sprchovou zástěnou vytvoříte z vany Fortuna sprchový kout. GELCO Tre pravá rohová vana 1x 1litý mramor, bílá.


Vana Victoria je nejoblíbenější rohovou vanou značky Laguna. Svojí oblibu si získala především díky nízké ceně a svým praktickým tvarům. Tyto atypické vany tak stojí na půl cesty mezi rohovou a obdélníkovou vanou. Moderní design vany doplněný o elegantní krycí panel – tak lze velmi jednoduše a zkráceně charakterizovat akrylátovou vanu MEDEA, jež je v prodeji ve trojím . Vana rohová - levá Vana akrylátová BESCO NATALIA - levá varianta Materiál sanitární akrylát o tloušťce mmKapacita 155. Activa 1(P) - vana asymetrická 170xpravá, akrylátová.


Agat - asymetrická vana 150x1levá. ARTTEC AV PRINCESS 1x 1levá. Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło.

Kó Popis, Cena Kč bez DPH, Cena Kč vč. Nohy k vaně nejsou součástí vany. Vana klasického tvaru Napoli poskytuje dostatek prostoru pro koupel. Vana je ze vzorkovny, kde byla vystavena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky