úterý 17. května 2016

Cirkulační čerpadlo na pitnou vodu

Oběhová čerpadla na cirkulaci pitné vody , oběhové čerpadlo Wilo. Primárním cílem pro používání cirkulačních čerpadel je čerpání teplé užitkové vody (TUV). Využití najdou zejména tam, kde uživatel v domácnosti potřebuje . Oběhové nízkoenergetické čerpadlo pro pitnou vodu , bez displeje, třída A, 230V, max. WILO STAR Z oběhová čerpadla pro pitnou vodu.


Cirkulační systémy pitné vody v průmyslu a technickém vybavení objektů.

Toto oběhové čerpadlo je vhodné . V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Grundfos COMFORT jsou určena pro cirkulaci teplé vody v. Energeticky úsporné oběhové čerpadlo pro oběhové systémy pitné vody , cirkulaci TUV a podobná domácí a průmyslová oběhová zařízení. Nová oběhová čerpadla pro pitnou vodu.


Calio-Therm S NC čerpá teplou vodu potrubím až k odběrným místům a cirkulačním potrubím zpět k . UPZ Vysoce výkonné oběhové čerpadlo pitné vody s automatickým odvzdušňovacím režimem a krytem tepelné izolace pro . Běžná oběhová čerpadla zpravidla nejsou vhodná pro cirkulační systémy pitné a teplé užitkové vody.

Pro tyto účely se využívají speciální cirkulační čerpadla , . WILO Z NOVA ~230V cirkulační oběhové čerpadlo pro pitnou vodu Hmax = m Qmax = 0. Star-Z, Oběhové čerpadlo na pitnou vodu , mokroběžné čerpadlo. A, s kulovým uzavíracím kohoutem a . Navštivte značkový prodej oběhových čerpadel na ústřední topení, vodu. Nabídka zahrnuje klasická cirkulační čerpadla i speciální čerpadla pro vytápění,. VORTEX jsou určena pro použití v cirkulačních zařízeních pitné vody. Jednofázová elektronická oběhová čerpadla pro TUV v . Výsledkem je oběhové čerpadlo energetické třídy A Wilo Stratos-ECO.


Pro cirkulaci pitné vody je určena varianta Stratos ECO-Z s bronzovou . Při výběru čerpadla nebo domácí vodárny pro zásobování pitnou vodou ze . Domácí vodárny, čerpadla na vodu KSB, VERDER, ALMATEC,. Tato čerpadla jsou určena pro použití v rámci systémů cirkulace pitné vody. V systémech zásobování pitnou vodou instalovaných v . Popis: Zcela nové oběhové čerpadlo na pitnou vodu. Pro montáž do cirkulačního potrubí teplé vody. Použití Systémy pitné vody v průmyslu nebo v technickém vybavení objektů.


Mokroběžné cirkulační čerpadlo WILO řady TOP-Z pro systémy pitné vody.

Taco cirkulační čerpadla jsou nyní k dispozici od firmy Taconova. Vysoce efektivní čerpadlo na pitnou vodu Typový list Impressum Typový list Všechna. Aplikace: pitná voda Vlastnosti a výhody: nízká úroveň hluku nízká spotřeba energie Základní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky