středa 25. května 2016

Lipan dražíč jídelní lístek

Vybrat si můžete ze stálého jídelního lístku , hotových jídel a ze specialit české kuchyně. Ochutnat je můžete v místní pivovarské restauraci Lipan. Pivovar Lipan vaří několik druhů piv.


Jídelní lístek je velmi pestrý a potěší jak milovníky hovězího masa,. Provozujeme restauraci s nabídkou specialit české kuchyně a hotových jídel , alkoholických i nealkoholických nápojů. K dispozici je Wi-Fi připojení, nekuřácký.

Salonek s varnou restauračního pivovaru, kterou si mohou hosté. Na pivovarskou tradici navázal v Dražíči pan Jiří Papula v r. Lipana vždy jako výtečné, tady u komína. Restaurace kapacita míst, stravování dle domluvy, terasa kapacita osob. Na místě je malý pivovar a restaurace, která podává česká jídla.


Tu, jako zázrakem, před váma stojí malebný pivovar Lipan , naštěstí není . Lipan Pension - Pension Dražíč , it is cheap housed at Orlická dam, tourist accommodation at Orlík, accommodation for families with children Bechyně, tours. Zámek VESELICKO U MILEVSKA7.

The following other s use this file: Usage on cs. Oficiálně začali pivo Lipan vařit následující červen. Technologii dodaly Pacovské. Do Dražíče jsem dorazil večer okolo osmé. Lipan Dražíč mi připomínal špatně maskovanou kofolu.


Nachází se v nádherné jihočeské krajině v obci Dražíč. Penzion Lipan - Penzion Dražíč , to je levné ubytování u Orlické přehrady, turistické ubytování u Orlíku, ubytování pro rodiny s dětmi Bechyně, ubytování zájezdů . Hroznové nehaj vyřadili z nápojového lístku , což je trošku rozčarování a palec dolů. BONUS: slosování anketních lístků o zajímavé pivní ceny.


Obec leží v okrese České Budějovice, km západně . Poskytuje ubytování, má vlastní pěstitelskou pálenici. Jedná se především o světlý a tmavý ležák Lipan nebo světlé výčepní pivo a polotmavý speciál. Více informací se dozvíte na stránkách pivovaru. Přehledný katalog ubytování Dražíč včetně fotografií, popisů, doporučení a cen. Pivovárek pánů z Růže Jindřichův Hradec.


Address: Dražíč 5 Týn nad Vltavou. Pro návštěvníky byla akce i výjimečnou . Lipan v Dražíči i ten největší jihočeský pivovar – českobudějovický Budvar.

V okolí je mnoho hezkých památek, např. Neznašov, zřícenina hradu, Týn nad Vltavou, zámek Březí u Týna nad Vltavou, zámek Dražíč , . Zpracováváme marketingové analýzy, nabízíme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky