úterý 24. května 2016

Viadrus hercules duo recenze

Vidrus Herkules Duo vlastním asi měsíc a od té doby jsem celé dny v kotelně. Topím předepsaným uhlím, mám nový komín atd. Ten kotel má konstrukční závadu.


Viadrus hercules duo posts 2. Všechny recenze VIADRUS HERCULES DUO čl.

Kompletní informace k výběru. Kotel DUO článek umožňuje nastavit minimální kontinuální výkon s hnědým uhlím někde mezi 6-kW. Kontinuální myslím tak, že topí trvale a . Další výsledky z webu forum.


Ekoefekt má nejlepší recenze ,ale plech by . Polská přestavbová sada používá . Předností kotle je, kromě ekologického provozu, zejména litinový tepelný výměník s dlouhou životností a . Výhodou kotle je jeho univerzálnost.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Mám v plánu pořídit ho na vytápění novostavby. Líbí se mi, že je možné topit kusovým . Mám automatický kotel viadrus herkules duo. A to tu, že se často zanáší. Hercules DUO splňuje emisní třídu dle normy ČSN EN 303-5.


Musím čistit zhruba 2x za tři týdny. Výkon: - ~ kW dle typu přestavbové sady Palivo: - černé . Unsubscribe from petrbrno1. Odkazy na odborné recenzie. Teplovodní automatický kotel HERCULES DUO na hnědé uhlí je určen především pro vytápění . W zásobník 5L, pravé provedení, Climatix Standard. Kotel VIADRUS P7C je pyrolytický litinový kotel, určený pro spalování kusového dřeva.


Obrázek VIADRUS Přestavbová sada 4čl. Automatické kotle na pevná paliva HERCULES DUO a VULCANUS získaly certifikaci pro 4. Uživatelé tak mohou při jejich zakoupení získat. Kombinovaný litinový kotel se dvěmi topeništi je určen při provozu v ručním režimu ke spalování koksu, černého uhlí a kusového dřeva.

Jiri Vidasov,prodej uhli, Dvůr Králové nad Labem, kotel viadrus , uhelné. Prodej ocelových kotlů TOPMAX a litinových kotlů VIADRUS. Nabídka kotlů na tuhá paliva VIADRUS.


Automatický kotel na pelety a uhlí, s možností manuálního provozu pro spalování. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky