pondělí 23. května 2016

Brikety nestro

Složení, borovice , smrk. Využití, vhodné jako náhrada dřeva do kamen, kotlů nebo krbů. Dřevěné brikety NESTRO 10kg - Ecodom.


Nabízíme dřevěné brikety NESTRO ( dub, buk ). NESTRO, Balení po 10kg, Minimální odběr tuny. Levné dřevěné brikety RUF,dřevěné brikety NESTRO , dřevěné PINIKEY.

Díky vysoké úrovni lisování se v jedné briketě ukrývá několik hodin tepla. Jedná se o brikety z dřevěných pilin a třísek, které jsou slisovány pod vysokým tlakem. Při odběru nad palet Vám nabídneme ještě zajímavější cenu – volejte našeho prodejce. Ukrajinska výrobní společnost nabízí kvalitni brikety NESTRO.


Příme dodávky z výroby celoročně. Výrobní kapacita do 40t denně. Pro více informaci mě prosím . Drevené brikety tvaru NESTRO sú najpoužívanejšími briketami pri vykurovaní v kotloch ústredného vykurovania.

Ich čistota zaručuje ekologické vykurovanie . NESTRO brikety jsou používány jako pevné palivo pro krby a kamna všeho druhu, včetně kotle na tuhá paliva topných systémů. Brikety NESTRO TOP DUB, BUK. Z čistého tvrdého dřeva bez příměsí.


Velikosti a absence dutého profilu určeno pro celodenní topení a udržování stálé pokojové teploty. Mají vynikající vlastnosti hoření. VELKÁ VÝHŘEVNOST, MINIMUM POPELA.


V tuto chvíli není zboží k dispozici. Použíté čisté piliny a hobliny z tvrdého dřeva ( buk,dub) bez chemie a pojiv. Lisováné pod velkým tlakem- brikety. NESTRO palivové brikety z tvrdého dřeva nebo měkké dřevo.


Inzeráty brikety nestro -ukrajina. Bezplatná inzercia, brikety nestro -ukrajina predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Při lisování dochází k zatavení povrchu brikety , která se tímto . Prodáváme lisované dřevěné brikety Pini Key, Ruf Har Nestro i brikety vlastní výroby.


Valcová briketa vhodná pre bežné vykurovanie.

BRIKETY EGB Nestro dub-buk. Naše brikety vyrábame na briketovacom lise typu Nestro , briketovaním . Při vyrábění briket vysoké kvality se nepoužívá pojivo a jakekoliv přiměsí. Palivové brikety Nestro je válcové brikety, s dírou nebo bez, které se vyrabějí pomoci . Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Realizujeme velkoobchodní dodávky pevných paliv - pelet a briket. Zajišťujeme kamiónovou dopravu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky