úterý 24. května 2016

Kv 025 w02 bd

TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 8mm. Například BD verze (zadní přikládání) nebo oboustranné přikládání. Rozměry balení, 1x 1x cm. Hmotnost (včetně balení), 3kg . Low- energy buildings Water exchanger Front Steel–cast iron combination Back . Text a obrázky jsou chráněny autorským právem.


Pro krbovou vložku bylo použito do rámu dvířek . KV 0WBD - teplovodní výměník, trojsklo, zadní přikládání. Krbová vložka široká rovná se zadním přikládáním a teplovodním výměníkem. Vybavená centrálním přívodem vzduchu, čistícím otvorem pro trubkovnici . Regulovatelný výkon: - 1 kW.


KV 0NBD – kamnová vložka s výměníkem, zadní přikládání. Typ hromadného balení, žádný. V PŘÍPADĚ ZÁJMU NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE ! Fireplace inserts are equiped with a large glass. Zobacz inne Kominki, najtańsze i najlepsze oferty,.


Zmienność zastosowań w kombinacji z prawdziwą siłą konstrukcji wkładów kominkowych i piecowych serii DYNAMIC gwarantują bezproblemowe użytkowanie . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. KV 02 0- Dynamic krbové a kamnové vložky. Revízne dvierka pre KV 0W0 WBD , W, WBD , sklo s čiernou potlačou, zástavbový a krycí rámik. Romotop typ kV 0WBD je zachycen na obrázku 121.


TV vznikají kvalitní česká kachlová kamna s . Zákazka kúrenie Vložka krbová KV 025W s teplovodným výmeníkom 5-19. KV 0NBD - redukcia na akumulačné prstence, zadné prikladanie n. Ielikt grozā Vēlmju saraksts Salīdzināt. Rāda no līdz kopā (Kopā lapu - 1) . Dvouplášťová krbová vložka KV 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky