čtvrtek 19. května 2016

Dvojitý rotační kompresor

Nejčastěji se používají dva typy rotačních kompresorů, kompresory scroll a dvojité rotační kompresory. Uvedené kompresory se odlišují svojí . Obecně dvojité rotační kompresory (jedno jakého výrobce) dnes dosahují nejlepších topných faktorů. AIR X navíc může použít větší výměníky, . Frekvenčně řízený kompresor - dvojitý rotační Mitsubishi, elektronické expanzní ventily.


Jednofázové i třífázové řešení, menší jistič a paušální platby.

Otázka do pranice co je lepší DC dvojitě rotační made in thailand or japan versus. Rotační kompresory mají menší životnost (větší počet rotujících částí). Hlavními součástmi tepelného čerpadla jsou kompresor, expanzní ventil a dva. OSTATNÍ PARAMETRY: Typ chladiva: R410A Množství chladiva: kg Typ kompresoru: dvojitý rotační - kompresor MITSUBISHI s plynulou regulací výkonu.


Platí pro všechny modely NeoRé HP „high power“, jedná se o vysoceteplotní tepelná čerpadla, která jsou vybavena dvojitým rotačním kompresorem s . Kompresor , MITSUBISHI dvojitý rotační. Pracovní frekvence, vytápění, 25? Nové špičkové Samsung kompresory s dvojitou vačkou.

Které nově definují standard pro klimatizační zařízení. Vysokých hodnot COP je dosaženo použitím DC dvojitého rotačního kompresoru , inverterové technologie a vodního výměníku s vysokou . Elektronický ventil s pulsní modulací. Dva válce rotačního kompresoru. Kompaktní vnitřní jednotka s elektrokotlem a zásobníkem teplé vody. Nízkoenergetická oběhová čerpadla Záruka let s . Základním prvkem venkovní jednotky je vysoce účinný dvojitý rotační kompresor s DC invertorovou technologií.


Výkon vzduchového výměníku je řízen . Vyspělá technologie vstřikování chladiva společnosti. FUJITSU GENERAL (model s vysokým výkonem). Multi systém s DC invertorem - systém se stejnosměrným dvojitým rotačním kompresorem. Umožní dosažení pokojové teploty o rychleji než konvenční . Agregát tepelného čerpadla je vybaven plně hermetickým kompresorem Scroll s. Vysoce účinný DC dvojitý rotační kompresor maximalizuje činnost v celém . Spirálový (Scroll) kompresor pro verzi 150. Dvojitý (Twiny) rotační kompresor pro verzi 120.


Dlouholetý vlastni výzkum a vývoj invertorové technologie, optimalizace řízeni výkonu a využiti špičkových vlastnosti vlastního dvojitého rotačního kompresoru.

Konstrukce velmi dobře tlumí hluk a vibrace. Dva elektronické expanzní ventily. Velmi účinný koaxiální tepelný výměník . Použitá technologie dvojitého rotačního kompreso- ru dokáže regulovat výkon v širokém rozsahu otáček a. Bezkonkurenční energetická účinnost. Menší jistič a paušální platby. Maximální délka chladivového potrubí, 30m.


Zubové rotační kompresory nasávají vzduch vstupním otvorem při jeho odkrytí. DOKONALÁ OCHRANA PROTI NAMRZÁNÍ. Tepelné čerpadlo ESTIA má integrovanou speciální ochra-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky