pondělí 30. května 2016

Únik chladiva z klimatizace

V autě jsou spoje na klimatizaci volné kvůli otřesům. Jak se dá zjistit, kde uniká chladivo z klimatizace ? Bohužel to utíká asi dost pomalu, protože po naplnění dokáže fungovat celé léto. Zdravím, u šipky na obrázku pod tím bílým uzávěrem mi utiká chladivo z klimatizace.


Poradí mi někdo číslo dílu, případně cenu?

Klima - netěsnost, ale kde? Další výsledky z webu forum. Archiv Podobné Únik chladiva , netěsnost klimatizace. Jak se projevuje nedostatek chladiva v klimatizaci.


Mezi nejčastější závady klimatizací v automobilech patří úniky chladícího média. Hledání úniku chladiva - pomocí směsi vodíku s dusíkemHledání malého úniku chladiva klimatizace bývá někdy velkým problémem, který zabere hodně času s . Extreme zacelí místo úniku jak na .

Po doplnění asi tak za dny. Dali jsme barvivo, díru nenašli ani po sundání palubovky. Pěnový přípravek pro zjišťování netěsností klimatizace Waeco. Ultrazvukový přístroj pro zjišťování místa úniku chladiva z klimatizace , příp.


NÁVOD : Únik chladiva pod bílou zátkou Octavia 2. Stal jsem se také členem ,, klubu úniku chladiva klimy pod bílou zátkou na chladiči,,. Zdravím všechny, mám problém s klimatizací 8TDI 97. K úniku chladiva ze systému dochází především na mechanických spojích. K porušení těsnosti spoje může dojít vlivem vibrací zařízení, při. Koupit si vůz bez klimatizace je dnes pro mnoho řidičů.


Zjištění úniku chladiva R134a. Jako novinku v sortimentu našich služeb jsme zavedli novou metodu vyhledávání netěsností v klimatizačních . Periody kontrol zařízení s náplní chladiv HCFC. Prohlídka se týká úniku chladiva ze zařízení, jeho koroze a těsnosti potrubních spojů atd.


Proto je vhodné nechat vaši klimatizaci vždy před a po sezóně diagnostikovat, zda nedošlo k úniku chladiva a případné nedostatky napravit.

Kontroly těsnosti a systémy detekce úniků chladiva se týkají:. Chladící médium pozvolna uniká – uvádí se hodnota až během dvou let. Pravidelný servis klimatizace eliminuje únik chladícího média a . Napájení z autobaterie 12V, nátáčecí hlava o 90o, . Pokud máte vše dobře nastavené, zřejmě se jedná o únik chladiva.


K pořádnému ,,profuku“ jednotky zapněte klimatizaci na největší otáčky a nejnižší stupeň, . Provádíme kompletní servis autoklimatizace, včetně testu klimatizace (prevence závad). UV lampa, sada pro detekci úniku klimatizace Obsah. Detekce úniku chladiva (zjištění závad), 2Kč.


Autosalon Prima SKODA Servis Servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky