úterý 10. května 2016

Dřívkový vařič

Outdoorový dřívkový vařič je určen pro použití ve venkovním prostředí k ohřívání nebo opékání pokrmů. Jednoduchý princip vhánění vzduchu do ohniště. Myšlence, že můj vařič bude zrovna dřívkový , jsem se dlouho úspěšně vyhýbal.


Ani nevím proč jsem tuto možnost striktně zavrhoval a věnoval se hledání, . Dřívkáč lze použít variabilně pro několik druhů paliv, . Dřívkáč neboli dřívkový vařič je legenda u všech zálesáků a trampů.

Vargo se specializuje na výrobu . Dřívkáč se složí z celkem částí a zpět rozloží na jednotlivé plátky, které zaberou v . Light backpacking na odkaz na tenhle dřívkový vařič. Dost mě zaujal malými rozměry po složení. Základem pro výrobu dřívkáče je stojan lihového vařiče švédské armády.


Dřívkový vařič Logger Wood Stove od značky Robens funguje na dřívka a malé větývky. Smyslem je dřívkový vařič - naprosto primitivní věc, kdyby ovšem . Ahoj deska tu máme video o ,,dřívkáči,, z držáku na příbory který je opravdu levný omlouvám se za otočený konec .

Pojďme se podívat na tohoto kovového pomocníka. Funkce tohoto vařiče je založena na jednoduchém . V dnešní době se jako dřívkáče používají spíše pohlednější věci jako třeba odkapávač od Ikey, nebo např. Unikátní turistický vařič spalující drobného dřevo a nabíječka v jednom. Skládací dřívkový vařič velký, vhodný pro ešus a kotlík. V zahraničí najdete názvy jako wood . K přípravě pokrmů i opékání.


Odolná konstrukce, levný provoz, jednoduchá obsluha. Dřívkový varič Logger Wood Stove od značky Robens funguje na drievka a malé větývky. I přes svou lehkost může vařič udržet váhu normální konvice na kávu nebo vetší hrnec. Oheň se snadno rozdělá pomocí dřívek a šišek.


Vařič dřívkáč - skládací - cm. Po schlédnutí několika videí na internetu, jsem si také vyrobil dřívkový vařič. Sportovní obchody, vybavení pro . Skladný dřívkový vařič s dvojitou stěnou, sklápěcími raménky a možností pálení i pevného lihu.


Popis: Prodám skládací dřívkový vařič. Materiál nerezový plech 9mm.

Najděte nejvýhodnější z nabídek eshopů na portálu Neosort. Funkce vařiče je založena na jednoduchém principu vhánění vzduchu . Za zanedbatelný peníz z pixly od broskví. Váha neznatelná, místo nezabere když se zavěsí zvenčí na batoh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky