čtvrtek 12. října 2017

Geka spojka 1

Geka - bajonetová rýchlospojka . GEKA spojka hadicova NEREZOVÁ. Lehce spojitelná se zmenšeným dotahovacím momentem. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Originální těsnění pro bajonety GEKA. Vysoce kvalitní spojka vyrobená z mosazi. Tvoří snadno rozebíratelný spoj.


Zmenšený dotahovací moment - Zajištění proti . Cena: - za Cena bez DPH, včetně DPH. Rýchlospojka určená na pripojenie hadice. Vaše cena 76Kč Cena bez DPH 63Kč. Pro snadné spojení plastové PVC hadice se stojanem pro úderové postřikovače, k REMO vozíku apod. Mosazná bajonetová hadicová spojka s vnějším závitem.


Ideální pro rychlé a spolehlivé připojení hadice k rozvodu vody. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Na sklade, doručenie do pracovných dní. Celosvětově rozšířený systém pro snadné spojování vodních hadic. Určeno pro rozvody vody a čerpací techniku v . Mosadzné spojky pre trvácne . Obľúbené značky: Záhradkárske potreby Spuchlák - ponuka: V našom sortimente nájdete . MJ, Cena bez DPH, Poptávka.


EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu. Online prodej čistící techniky a strojů Karcher včetně čistící chemie a příslušenství.


Vnější část spojek MKH str. Technické parametry Dimenze. Spojovací článek, 3,mm, balení 10ks, GEKO Specifikace: velikost: 3šířka drážky: ,mm počet ks v balení: 10.


Verhandlung předmět jednání ~stand des. Bajonetová robustní spojka MS, bar. Antivibrace: Ano Brzda řetězu: Ano Spojka : Ano Automatické olejové mazání: Ano Palivo: Bezolovnatý benzín s min.


Benzínová řetězová pila 3kW, GEKO. Boreri Bosch SDS Plus promjer mm, dužine 5mm promjer mm, dužine 4mm Cijena po komadu 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky