pondělí 30. října 2017

Krbová vložka horkovzdušná

Horkovzdušné krbové vložky jsou funkčním doplňkem pro váš domov. Pokud chcete výborně vytopit i větší prostory jsou pro vás ideální variantou. Použité materiály krbových vložek jsou vybírány pro dosahování nejvyšších kvalit. Topným médiem u teplovzdušných krbových vložek je vzduch, který se ohřívá kolem tělesa krbové vložky a je dále rozváděn do místnosti s krbem nebo je . Na našem e-shopu naleznete širokou nabídku teplovzdušných krbových vložek.


Vybrat si můžete mezi vložkami z litiny, ocelovými, či jejich kombinací.

Základní princip spočívá v cirkulaci vzduchu. Studený vzduch z místnosti nebo také z venku je ohříván prouděním kolem těla krbové vložky. Pokud hledáme perspektivní řešení pro vytápění rodinného domu, volíme krbové vložky teplovodní.


Tato technologie umožní připojení krbové . Teplovodní, teplovzdušné krbové vložky ROMOTOP s vysokou účinností, kvalitním spalováním, oplachem skla, splňují i nejpřísnější normy. Krbové vložky - teplovzdušné (bez teplovodního výměníku). Kombinací horkého vzduchu a . Ocelová dvouplášťová krbová vložka.

Výkon 16kW, vyhřívací schopnost 480m palivo dřevo, dřevěné brikety. V této kategorii najdete moderní a výkonná teplovzdušná krbová kamna ( horkovzdušná kamna) určená pro zavěšení i . Popis: Zánovní krbová vložka BEF 7R se . Tepelná ztráta kuchyně s obývacím pokojem je cca kW. Když k nim připojíte teplovodní nebo teplovzdušný výměník tak je to možné. Krbová vložka bude pouze horkovzdušná. Výhodou krbu je možnost rozvodu teplého vzduchu do . Tradiční výrobce kamnových a krbových vložek z Bavorska.


Vaše kachlová kamna, krb ( horkovzdušný krb, krbová kamna) nebo krb s teplovodním výmeníkem, . Moderní design krbových kamen COTOPAXI se širokým topeništěm a dvířky, které připomínají . V našem sortimentu naleznete krbové vložky Jotul, krbové vložky Spartherm, . Nabízíme široký výběr krbových a kamnových vložek. Základem krbového kompletu je krbová vložka protože tvoří funkční jádro krbu. Teplovodní krby: na obestavbu těchto krbů používáme podobné materiály jako u horkovzdušných , základní rozdíl je v ukládání energie a výkonu krbové vložky.


Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Chybí: horkovzdušná Ptáček - velkoobcho a. Nový katalog krbů, kotlů a kamen! Chazelles HP 7L - moderní litinová krbová vložka francouzské .

Praskající oheň pěkně uzavřený v hořeništi krbu navozuje v interiéru velice příjemnou a relaxační atmosféru. Při výběru krbové vložky se potom budeme řídit. Foto z referencí - krb rovný s krbovou vložkou Dominant. K vytápění rodinných domů krbem navrhujeme teplovzdušné a horkovzdušné rozvody, instalujeme krbové vložky s výměníkem nebo speciální teplovzdušné . R zdarma při objednávce přes e-shop.


Zevnitř jsem dal dvě vrstvy horkovzdušné izolační tkaninu s al . Kanadská krbová kamna mají velký regulovatelný výkon ale jsou také dost. Krbovou sestavu tvoří krbová vložka s dvoupláštěm, který má čtyři otvory. Na rozdíl od horkovzdušných systémů je však připojení a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky