pondělí 16. října 2017

Líh 96%

Líh do krbu , - litrů - Palivo do biokrbu plně denaturované. Jemný líh denaturovaný bitrexem. Vhodný na parfémy, francovky, toaletní a kolínské vody.


Tento líh není určen v žádném případě pro konzumaci! Prodej tohoto zboží je určen koncovému .

Uložte si líh do svého jídelníčku zdarma. Surovina pro výrobu kosmetiky. V žádném případě se nejedná o kosmetický výrobek ! Zboží není určeno pro další prodej! Molekulová hmotnost (Mr) 407.


Ethanol (Ethylalkohol) dle ČL. Dezinfekční lihový postředek vhodný jak pro dezinfekci Vašich výrobních pomůcek, tak pro Vaše bytové i osobní lihové parfémy.

Nejdůležitějším prvkem pro výrobu parfému je výběr alkoholu. Tudíž, pokud si přejete opravdu vyrobit dobrý parfém, doporučuji alkohol, který nabízíme v našem . Kvasný bezvodný líh vhodný zejména pro přípravu lihových laků, ředění lihových laků, pro politurování, čištění a praní štětců. Některé pryskyřice se rozpouštějí . Jedná se o produkt podléhající pravidlům a předpisům prodeje, prodej pouze pro naše B2B partnery. Líh se rychle odpaří a zápach bramborové přiboudliny, je–li v něm tato obsažena, – zůstává.


Hoffmannské kapky DEFINICE Je to směs ethanolu . Potravinářský, rafinovaný kvasný v. Rafinovaný, velejemný, kvasný, p. V lihovarech se da koupit jen ve velkem mnozstvi a ja potrebuji neco kolem 1-litru. Kvasný líh jemný rafinovaný - Lihovar Budeč spol. Líh prostý aldehydů R). Obsah: 9- , objemu. Vhodné na rozpouštění a rychlé schnutí . Líh vyroben z melasy, jemný bez čpavého aroma.


Vyberte možnost, ml, ml.

Přidat do oblíbených loading. Líh na lihovou kosmetiku - denaturovaný. Nejčistší bio rostlinný denaturovaný alkohol. Pro výrobu parfémů, toaletních vod a domácí kosmetiky.


Pokud je to lih surový, dává jej Společnost sama ve mzdě rafinovati a stanoví. Bezvodý líh se vyrábí někde tím, že se líh znovu destiluje a jeho páry se . Severochema Líh technický l, do lihových vařičů, pro technické účely. Skladem, Odeslání zpravidla do dnů, případně napište požadovaný termín dodání.


Dobrý den potravinářský líh dostanete v lékárně. V lékárnách prodávají vesměs čistý, líh v malém, líh palírenský vesměs v lihovarech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky