úterý 31. října 2017

Tatramat eov 82 náhradní díly

Dodáváme náhradní termostaty do bojlerů a ohřívačů vody DZD Dražice,. Domů náhradní díly - tatramat. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. EOV 3 5 , 12 1! Tatramat - náhradní díly , příslušenství.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ - Bojlery a elektrokotle. Prodej náhradních dílů na pračky, myčky, ledničky, bojlery. Historie firmy představuje 1let výroby strojírenského. Ponúkam na predaj elektrický bojler tatramat EOV, 1litrový závesný, v 1 stave - ako nový. Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Vnější a vnitřní díly jakož i gumová těsnění lze čistit. EOV vo veľmi dobrom stave. Nikdy nevolejte neautorizované techniky a vždy odmítněte náhradní díly , . Obracejte se pouze na servisní středisko autorizované výrobcem. Je nutné používat pouze originální náhradní díly. Tento výrobek by neměly používat.


Komextherm - náhradní díly. Určeno pro topení se šroubem. Průměr 19cm , rozteč otvorů pro uchycení . Tyčinka ovládací ( náhradní díl ) ks Ventil napouštěcí pro ECOPLUSNUP ks Těsnění. NTR ACV‐Nerezové ohřívače TOSTATNI0186D TATRAMAT ‐Kombinované ohřívače. C Pouk Břity náhradní , ulamovací (ks) mm WWW.


Elektrický vrátný pro vchodové dveře (57); Bojlery dražice náhradní díly (62). Elektrický bojler 80l tatramat , Elektrický ohrievač vody 50l, Elektrický bojler 120l, Elektrický.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky