pondělí 23. října 2017

Opravy amerických motorů

Dodáváme veškeré náhradní díly pro americké automobily, opravujeme automatické převodovky, přídavné převodovky, diferenciály, motory apod. Opravy a úpravy US automobilů , opravy převodovek a Go motorů. Cartime je dodavatelem autodílů pro enormní množství vozidel - primárně amerických. Mnoho lidí si oblíbilo americká auta a většina lidí v ČR nechápe jak si mohou dovolit živit jejich šesti a osmiválcové motory a servis.


Poskytujeme kompletní servis řidičům. Nabízí profesionální služby v oblasti amerických automobilů a offroadů.

Ani jiné automobily americké výroby, hlavně ty starší, pro nás nejsou problém. Zajištujeme servis vozidel pro všechny vozy americké a japonské produkce dovezené z USA a Kanady. K dispozici je diagnostika motoru , el. Oprava automatické převodovky, velkoobchod LPG, dovoz aut.


BG – (na dekarbonizaci motoru ). Repase a opravy automatických převodovek, pravidelné výměny . Dovoz a prodej amerických veteránů - velký výběr vozů skladem, komisní prodej, poradenství, konzultace a oceňování klasických amerik, renovace a prodej . Periodické roční prohlídky, diagnostika motorů , geometrie, opravy motorů a výměny rozvodů. Provádíme opravy a renovace veteránů.

Nabízíme pravidelné servisní kontroly, kompletní opravy motorů a převodovek všech . Zaměřuji se na americké vozy. Servis vozů For Škoda, VW a amerických vozidel. Opravíme karoserie, motory , převodovky, vyměníme oleje, připravíme vozy na STK. Nebojíme se ani servisu amerických aut. Brusírna Pavlíček, Pavlíček.


I když jsou také v USA v poslední době motory aut menší než bývaly, jsou pořád nesrovnatelně větší než v Evropě. Archiv Podobné Autoservis, ATST, oprava automatických převodovek, prodej amerických aut,. Firma KOHLER má dlouholeté zkušenosti s vývojem a výrobou těchto špičkových amerických motorů , což dokazují v mnohých oblastech průmyslu, stavebnictví . Myšlenka něco do motoru jednoduše nalít a tím ho opravit či dokonce vylepšit je jednou z nejlákavějších v celé oblasti motorismu. AUTORIZOVANÝ SERVIS MOTORŮ CUMMINS. Vítejte na stránkách autorizovaného servisu dieselových motorů amerického výrobce, firmy Cummins.


Také servisujeme vozidla renomovaných značek. Během druhé světové války opravovala americká armáda jeepy v armádních. J motoru , ABS , airbagů , BSI a jiné u většiny evropských, amerických i asijských vozů.


První a zakládající automobil naší (zatím :)) minisbírky amerických veteránů. Nově nabízíme servis amerických sportovních vozů. Pobočka na Libuši je větší, je přizpůsobená i pro opravy dodávek a nákladních.


Dohodu mezi automobilkou, americkou vládou a majiteli vozů.

Volkswagen bude muset v rámci urovnání sporu odkoupit vozy anebo je opravit , vyjde. Test softwarových úprav motoru TDI prováděly evropské autokluby. Ve všech servisních střediscích Mountfield jsme připraveni provést veškeré záruční i pozáruční opravy těchto amerických spalovacích motorů bez ohledu na to, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky