pondělí 23. října 2017

Kamna arktic 12 s výměníkem a plotýnkou

Terciální spalování Vyměnitelný výměník. Chyba 4- požadovaná stránka neexistuje. Vývod kouřovodu, zadní, Ø 150. Minimální tah komína, Pa.


Vytápěcí schopnost, 70- 2m 3. Můžete je připojit trubkami k radiátorům v celém domě, ale také k bojleru na . Vyrábí krbová kamna , krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy. Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem. Arktic s výměníkem a plotýnkou. Krbová kamna Haas Sohn s teplovodním výměníkem jsou vhodná pro vytápění celého domu. Plotna je určeně pouze pro ohřev.


ROZMĚROVÉ SCHEMA KRBOVÝCH KAMEN . Technický list pro krbová kamna. Mám zájem o výše uvedená krbová kamna arktik ,černá s varnou plotýnkou ,bez výměníku ,s možností . Pracujeme na jeho znovuzařazení do naší nabídky v co nejkratším termínu! Někteří z Vás i určitě ocení varnou plotýnku , která tomuto typu nechybí.


Sporáky teplovodní (s výměníkem ). Plechová krbová kamna s teplovodním výměníkem , plotýnkou s bočními dvířky. ZDARMA KOUŘOVODY, PODLOŽKU POD KAMNA A DOPRAVU PO CELÉ ČR. PŘIPOJOVÁNÍ VÝROBKŮ S TEPLOVODNÍM VÝMĚNÍKEM , V TOMTO PŘÍPADĚ JE . Porovnání nabídek krbova kamna arktic v českých internetových obchodech.


ARKTIC krbová kamna s výměníkem a plotýnkou - černá. Výkon ,1kW, účinnost spalování 7,. Je reálné při takovémto poměru krbová kamna provozovat, pokud budou umístěna. Na krbová kamna s výměníkem provádíme technické kontroly dle zákona o ochraně ovzduší.


Použitelný výkon do topných těles:. Dvouplášťová konvekční krbová kamna s výměníkem , kamna jsou s bočním přikládáním, provedení čený lak. Nabídka má pouze informační charakter a není závazná. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


POSLEDNÍ KUS SKLADEM TECHNICKÉ PARAMETRY Výkon 4- ,kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky