pondělí 16. října 2017

Nastaveni primarniho vzduchu atmos

Klesne-li teplota spalin pod nastavenou hodnotu, vypne termo-. Dnes jsem kontroloval nastavení primárního a sekundárního vzduchu. Primární byl dle doporučení (nadoraz a povytáhnout o mm), tak jsem . Atmos primární a sekundární vzduch posts 10.


Udělejte si na tyčce rysku (třeba pilkou na železo) abyste neztratil původní nastavení , a zkuste jinou polohu na primárním vzduchu , za to nic . Zplynování Atmos C18s posts 17.

Kotel Atmos C18S posts 15. Vysoká teplota spalin ATMOS C 18S - jak odstranit posts 30. Další výsledky z webu forum. Nastavení výkonu a spalování kotle.


Home Dům a zahrada Recenze ATMOS DC S. Všechny kotle ATMOS musí být zapojeny s Laddomatem 2 22. Primární a sekundární vzduch je předehříván na vysokou teplotu pro dosažení vysoké . Kanálek na přívod sekundárního vzduchu a rovná část .

Výhody zplynovacích kotlů na dřevo a uhlí ATMOS. Vysoká účinnost až podle typu - primární i sekundární vzduch je předehříván na. Tato regulace je neměnná a je nastavena mechanicky obsluhou kotle. Místo Ladomatu jsem k Atmosu použil třícestný termostatický ventil. Kotle ATMOS musí být zapojeny s LADDOMATEM nebo termoregulačním.


C) otevírá či přivírá vzduchovou klapku. Jiné, než je doporučené nastavení primárního vzduchu se provádí pouze při. Výkon ( primární i sekundární vzduch ) je řízen regulátorem tahu FR 12 . Kompletní informace o produktech značky Atmos - ceny, hodnocení, recenze na. Regulace primárního vzduchu. Po většinu topné sezóny stačí nastavení na , což zajistí dlouhou dobu.


Atmos je česká rodinná firma a jeden z největších evropských výrobců kotlů na tuhá. Po dostatečném rozhoření pelet, najede hořák na nastavený výkon, v kterém . Konstrukce zplynovacích kotlů na dřevo Atmos umožňuje díky. Vzduch ( primární ) přichází k palivu roštem stejně jako u normálních kotlů na pevná paliva.


Neznamená to, že kdykoliv klesne teplota v pokoji pod nastavenou. Dodávka ekologických kotlů Atmos. Společnost Jaroslav Cankař a syn Atmos , kterou většina z nás zná jako výrobce.

Ekologický zplynovací kotel na dřevo Atmos DC GD. Správné nastavení regulátoru je velmi důležité, protože regulátor kromě . Keramická tryska je ve spodní části zplyno-. Technické údaje Typ kotle ATMOS DC18GD DC25GD DC30GD DC40GD DC50GD.


DC18GD DC50GD nastavení nastavení regulace primárního vzduchu. Zplyňovací kotel na hnědé uhlí, dřevo ocelový ATMOS C ST, výkon Kw. V zadní části kotle je kanál přívodu primárního a sekundárního vzduchu opatřenę.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky