čtvrtek 26. října 2017

Kobok dumbier

OCEĽOVÉ KRBOVÉ VLOŽKY - Typorad ĎUMBIER - informačný list výrobku. Krbové vložky s panoramatickým prosklením - Ďumbier - Kobok. Jsou vhodné do klasických a rustikálních krbů. Sleva se vztahuje na poslední vystavený kus z naší prodejny. NominálnĂ vĂ˝kon(kW):  Průměr kouřovodu(mm):  1Váha(kg):  1Výška(mm):  5Ĺ Ăřka(mm):  6. Obklad stěny: loupaný vápenec . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . CHOPOK, ĎUMBIER , MÝTO, BYSTRÁ a ROTO vo výkonových radách 44 550 . Kozubová oceľová vložka je určená predovšetkým na spaľovanie drevených.


Prizmatické dvierka - otváranie do strany. Tradícia, inovačný prístup a moderné . Na obrázku je vyhotovenie krbovej vložky s príplatkovým krycím rámom 3S ! Priemerný tepelný výkon: kW. Eshopy s kvalitním a značkovým zbožím jako jsou nářadí bosch a makita nebo nádobí fagor a tescoma za akční ceny. UMBIER O, ĎUMBIER R1O, MÝTO R 55 MÝTO R 900. Vidus išklotas šamoto plytomis.


Durelių rėmelio pasirinkimai. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. KOBOK Ďumbier ST výsuvné dvierka. Nově přehlednější a rychlejší.


Dýmník: Brulapor, povrch - drásaná kamnářská omítka Brula. V široké nabídce lze najít různé modelové řady, např. Chopok, Ďumbier , Bystrá a další. Vnútorné rozmery sú na fotkách. Support zum Kontaktformular Unsere BÜrozeiten Mo.


Váš nákupní košík je prázdný! Vítejte, můžete se přihlásit nebo zaregistrovat. Kobok kandallóbetétek kobok-chopok-vd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky