čtvrtek 19. října 2017

Potrubí ultra rib 2

Materiál potrubí vykazuje nízký stupeň šíření trhlin, vysokou chemickou . Díky konstrukční délce potrubí je třeba méně . Slouží ke spojení dříku potrubí URa hrdla potrubí KG. Těsnění je pomocí vodicích náběhů. R - dodací lhůtu nutno prověřit u pracovníků WAVIN .

Flexibilní potrubí mají dle této studie u všech typů defektů. Pro různých typů, ve rozměrových řadách, nových vtoků byly již nastaveny. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. ULTRA - RIB – žebrované ( korugované) kanalizační potrubí z polypropylenu, které se spojuje pomocí těsnění . Kolena jsou určena ke změně směru potrubí.


Dodávají se v úhlech 15°,30°,45° bez těsnění. Polypropylen (PP) - ULTRA RIB 2. PP) s životností 1let - pevnostní třída SN (10) .

Systém stoprocentně těsní proti vnějšímu i vnitřnímu . PVC potrubí a tvarovky SN– SN(KG, SOLIDWALL a QUANTUM). PP potrubí a tvarovky žebrované SN– SN( ULTRA – RIB DIN a. CORMA RIB 2). Wavin X-Stream je nabízen v průměrech od 1do. DN potrubím , na které se má odbočka napojit.


Potrubí je určeno k odvádění splaškových a dešťových vod. PP trubky kanalizační žebrované ULTRA RIB DIN (PP) DIN . Přejít na Uložení kanalizačního potrubí - Obr. Základní pojmy při uložení potrubí. Pro napojení potrubí UR DIN se objedná dno s výtoky pro toto potrubí.


Napojení bud provedeno vyfrézováním otvoru do stěny potrubí. Požadavky na obsypový materiál a míru zhutnění obsypu v zóně potrubí při běžném krytí potrubí 1– 4cm . EBROVANÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ Z PP. UREM barva - korálově červená těsnící kroužek ze syntetického kaučuku - součástí trubky.


Rekonstrukce kanalizace pod těžní věží dolu Julius Fučík . Stavba se skládala z objektů: Splašková kanalizace - o celkové délce 8m včetně kanalizačních šachet a kanalizačních přípojek. DN hlavního potrubí a DN přípojky by měl být nejméně 5.

PVC kanalizační trouby a tvarovky hladké - KG systém. Ultra Rib II DIN, PP Jumbo,. SCHÉMA ULOŽENÍ POTRUBÍ ULTRA RIB(PP)-žebrový. Průmyslová zóna Ke Skrýšovu – II.


Dočasné zajištění potrubí ocelového nebo litinového DN do 200. PEHD 90xmm – délky 47m řad VC – výtlak. PP ULTRA – RIB DN 3mm.


Do teto stoky jsou zaústěny podružné kanalizační řady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky