úterý 31. října 2017

Přečerpávací hadička

Hledáte přečerpávací hadice ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Pumpa - přečerpávací hadice o průměru mm - Travaso S - Lampa Italy. Přečerpání tekutiny rychlostí až litrů za minutu.


Hadice na přečerpávání nejrůznějších kapalin. Určeno pro ruční přečerpávání tekutin, délka hadice cca 1cm.

Snadné použití – jeden konec hadice ponořte do přečerpávané . Návod k použití:Do kapaliny ponořte konec hadice , který je opatřen sítkem a . Specializovaný e-shop se širokým sortimentem náhradních dílů a autodoplňků pro nákladní vozy všech zahraničních i tuzemských značek. Kategorie: Nálevky a trychtýře. Dostupnost: ihned k odeslání.


Vaše cena bez DPH: Kč Vaše cena s DPH: Kč Cena EUR včetně DPH: 0. EUR DPH: Bonusových bodů za . Stručný rádce: již nemusíte pít pohonné hmoty.

Několika stisky balónku se nasaje kapalina a potom již kapalina vytéká samospádem. Ruční přečerpávací pumpička s balónkem PROFI, průměr 8mm. Kvalitní motodíly, které nenajdete jinde než v našem eshopu. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky.


Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte. Pohodlné ruční přečerpávání vody a technických kapalin. Možno přečerpávat vodu, benzín, naftu a jiné kapaliny. Vhodná pro přečerpávání kapalin. Jednoduchým zaštěrcháním hadice sama nabere . Nebo napište mě sdělím vám kam je dodáváme.


Postup při přečerpávání: Konce hadice s nasávacím ventilem se ponoří cca . Hněvkovského 66A, Brno – bývalý Outlet Expert. Ruční stáčecí a přečerpávací čerpadlo s EPDM těsněním z plastu pro malé. Díky pohybu ventilu štěrcháním se hadicí kapalina samo-nasává do hadice , až dojde k samo-průtoku.


Prodejní cena bez DPH: 1Kč. CONLIFT - pro čerpání splaškových vod.

Pumpa přečerpávací na PHM a vodu, Condor Werkzeug ruční pumpa. W 230V, průtokoměr, výtlačná hadice , sací koš, šasi, dávkovací pistole. SOLOLIFTD-je malá, kompaktní automatická přečerpávací stanice, vhodná pro čerpání odpadních vod.


Je možné ji instalovat pod sprchový kout nebo . Přenosná mobilní přečerpávací a filtrační jednotka typ 3A je určena pro zajištění:. ZEHNDER KOMPAKTBOY DOPPEL přečerpávací zařízení - Zehnder - Čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky