úterý 31. října 2017

Trychtýř se sítkem na naftu

Trychtýř plastový 1mm délka 4mm. Plastový trychtýř se zabudovaným sítkem a ohebnou nálevkou. Kvalitní plastový, dvoudílný trychtýř s flexibilním hrdlem a sítkem proti nečistotám. PP), průměr nálevky 100mm, vhodný pro nalévání benzinu, nafty , olejů, ředidel.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Je odolný vůči oleji, kyselinám i naftě. Hledáte trychtýř se sítkem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Polypropilenový trychtýř vhodný pro nalévání benzinu, nafty , olejů, ředidel a jiných tecnických. Je určený k mazání dvoudobých benzinových motorů se středními požadavky na užitné vlastnosti.


Dostupnost: Již nedodáváme. TRYCHTÝŘ plastový na oleje, tekutinu nebo PHM. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.

V letácích a katalozích umíme . Katalog mazací techniky ke stažení (pdf). Vhodné pro nalévání olejů, motorové nafty a nemrznoucí směsi. Vhodný pro nalévání benzinu, nafty , olejů, ředidel a jiných tecnických kapalin.


V trychtýři naleznete sítko na zachytávání nečistot. Tyto trychtýře jsou vhodné pro nalévání olejů, ale také díky sítku na nečistoty benzínu a nafty. Uvnitř trychtýře je plastové sítko pro zachycení nečistot. Vyjímarelné sítko po lapání nečistot materiál . Známka: Hlasováno bylo: 10x.


JerriCan - celokovová nálevka ke kanystru se sítkem - pouze na naftu ! Součástí některých z nich je i sítko pro zachycení pevných částí. Jenže originál sítka v trychtýři mají moc velké díry, tak bych si sítko udělal. Plastové a kovové nádoby na technické kapaliny a trychtýře. Nabízíme vám odolné kanystry na vodu i na naftu za výhodné ceny. Rozměry: Uložiť na porovnanie.


Plastová nálevka se sítkem 16cm, bílá, včetně sítka , vysoká funkčnost a odolnost. Nálevka s vyjímatelným sítkem.

Praktický odolný trychtýř s průměrem 160mm včetně sítka. Snadné nalévání pomocí robustní . Kanystry, trychtýře , sběrné vany na olej - dřevorubecké kombinované kanystry. Nástavec hrdla trychtýř nálevka od 1Kč.


Toto sudové čerpadlo na naftu a motorové a převodové oleje je určeno k čerpání z nádrží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky