čtvrtek 19. října 2017

Jak oklamat vodoměr

Ostrava − Lidé stále častěji riskují někdy vysoké pokuty a někdy i své zdraví a pokoušejí se vyzrát na plynaře či vodárenské firmy. Vim ze se daly oklamat meraky magnetama a proto nam je vymen. Vodomer ma nejakou citlivost a pri extremne nizkych prutocich se mozna . Najjednoduchší spôsob, ako oklamať vodomer bez špeciálnych zručností, bez nákladov na elektrickú energiu, je pomocou magnetu.


Velmi často se najdou v bytových domech lidi, kteří se neštítí okrádat vlastní sousedy tím, že ovládají chod svého vodoměru a spotřebují více vody než jejich . Mnoho Čechů si podvodnými praktikami vylepšuje faktury za vodu.

Odborníci odhadují, že až každý dvoustý vodoměr v Česku má na sobě . Ten len nechal vymeniť vodomery za nové, ktoré sme odsúhlasili na schodzi. Nie na vodomer , ale na jeden elektromagneticky experiment). Extra Silný Magnet Nepoužívať Ns Vodomer ! Pozeraj najnovšie videá, komentuj a zdieľaj ich s priateľmi, alebo pridávaj tvoje vlastné videá na Free.


Zvyšující se ceny vodného stále častěji vedou některé domácnosti k pokusům nelegálně ovlivnit měření spotřeby vody. Už jsme dělali kontrolu - pouštěli vodu ze všech kohoutků v bytě i spláchli záchod a koukali, zda se točí vodoměr. Měli jsme debatu o tom, že majitel bytu (důchodce), spotřeboval za celý rok mstudené vody.

Tím pádem je možné, že nějak oklamal vodoměr , ale jak. Ahoj právě jsem četl na novinkách návod jak zpomalit vodoměr. Máme velký rozdíl mezi spotřebou bytových vodoměrů a domovního. Mám dotaz, zda je možné ovlivnit bytový vodoměr např.


Také se (nejen) v obecních bytech . Z tohto hladiska je vsetko . Nekonečné otáčení počitadla vodoměru bylo původně vymyšleno kvůli snadnému zjišťování stavu počitadla v různých. I Got Stoned And I Missed It. Extra silný magnet nepoužívať na vodomer ! Video pridal používateľ 11gecodo kategórie videá o vede a. V současné době se velmi rozšířily rádiové vodoměry , protože snižují nutnost zpřístupnění bytů z každoročního . A jakej je rozdíl součtu bytových a hlavního vodoměru ? Kdo si v létě pravidelně vyměňuje vodu v bazénu, nezaplatí stovky korun jako dnes, ale tisíce. Tato stránka je věnována problematice bytových vodoměrů , které naše společnost standardně nabízí.


Doufáme, že zde naleznete důležité informace, které Vám . K tomu slouží bytové vodoměry na studenou a teplou vodu - důležitá motivační složka. Majitelé domů a bytová družstva se často potýkají s pokusy o nelegální zásahy do vodoměrů s cílem ovlivnit měření spotřeby vody.

Podvodníkům totiž znatelně . ID=5Archiv Podobné Vodoměr slouží k měření průtoku s spotřeby studené vody o teplotě do °C nebo vody o teplotě do 50°C v uzavřeném potrubí s plným průtokem, . Přestože se dají vodoměry oklamat několika způsoby, majitelé by si měli uvědomit, že se měří i příjem vody před domem. Už ste měli chuť někdy oklamat Fair User Policy ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky