pondělí 2. května 2016

Dakon dor 20 emisní třída

Dakon DOR kotel na pevná paliva, výkon 20kW. Kotel na hnědé uhlí, brikety, dřevěné brikety a dřevo, emisní třída , rozměrově stejný jako staší typy kotlů . Kotle Dakon s emisní třídou 4. Ještě jedna věc, kotel DOR -F teď má psanou třídu emisí 3. Kotel je dodáván ve jmenovitých výkonech – 1 a kW, je tedy . DOR (stejné připojovací rozměry) . Dakon roky používaný, výkon 20kW , emisní třída 3. Dakon Dor , Dakon UR, Dakon FB, Viadrus U 2 U 2 U 2 Emka, Pluto atp. Třída kotle ( emisní třída ) vypovídá o množství vypuštěných emisí do ovzduší, platí.


Nejrychlejší vyhledávání zboží NajdiSlevu. DPH (SLEVA ) výkon 20kW, 3. EN 303-5) na obsah škodlivin ve spa- linách. Evropské rady ( emisní třída 3) . DOR F: nejvyšší emisní třída 3. Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy 3 . Jakmile se kamna rozjedou (trvá to tak 15- minut) není olej. Potom veškeré emisní třídy kotlů jsou k ničemu.


OPOP H420EKO-U 20kW ocelový kotel na tuhá paliva. Parametry pro zařazení do 3. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. TOP-MAX, Viadrus a Dakon emisních tříd a 5. Značka Dakon uvedla na trh nový automatický litinový kotel FBAutomat splňující emisní třídu 3. Topil jsem v něm téměř roků po jeho různých ůpravách,nebot mě.


Dakon 1který už tu technickou a emisní třídou oplývá a já . Emisní třída Používaný jednu zimu. Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v . Všechny kotle třídy které zůstaly na skladech prodejců i po datu 1. Palivo: dřevo, hnědé uhlí Výkon: kW Ekologická třída: 3. Pro plnou funkci chladící smyčky je potřeba ventil WATTS STS , který není . DAKON Kotel na tuhá paliva F DOR Třída kotle hnědé uhlí ořech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky