pátek 6. května 2016

Hydraulická kostka

Průmyslová hydraulická mulitifunkční kostka pro víceúčelové využití. STROJÍRENSKÁ VÝROBA OLŠOVEC. Tlakové ztráty, tepelný výkon, lineární hydraulická jednotka, hydraulická kostka , zvedací zařízení key words.


Pressure losses, heat output, linear hydraulic unit, . Největší eshop vo světe hydraulických hadic a jejich komponentů od renomovaných.

Popis produktu: Rozbočovací hliníková kostka. Dodatečné provedená úprava - dva profily nahoře a přesunutá hydraulická kostka s hadicemi. Roštová lopata EBF Heavy Duty s přidržovačeNetřepat, . Před rozebráním vytáhnout těsnící gumy ze všech otvorů. Podle čísel na obrázku A) postupně rozebírat jednotlivé komponenty.


Zátky je potřeba něčím . Objednací kó Druhý objednací kód . Hydraulické kostky a bloky.

Dle požadavků zákazníků vyrábíme hydraulické kostky a bloky, do kterých je možné použít zámky, ventily a šroubení různých . Nabízíme náhradní díly Zetor, pneu pro . Rozvodné kostky , jsou používány jako propojovací prvky v jednopotrubních systémech centrálního mazání. Vrtačka hydraulická strojní VHS WK dále jen vrtačka je určená pro vrtání děr do. Ovládání se provádí pomocí ovládací hydraulické kostky sestávající ze dvou . Hadicové krytí - hydraulická kostka nebo krokodýl Výrobce : DEMAC S. Itálie ) Jedná se o součást např. VICKERS DG4V3S-2A-MUB-5-kostka hydraulická , ventil s cívkou 1V AC. Problémy hydrauliky souvisí s potřebnou vysokou přesností prvků a čistotou hydraulické kapaliny.


Montáž prvků na připojovací desku. Vnější závit v palcové řadě -G je připojovací, tzv. Kategorie: Gumové talíře, kostky , desky.


Perkutánní mechanická trombektomie – mechanické rozrušení sraženiny s využitím speciálních zařízení (rotační, hydraulická ). Posloupnost úkonů zajišťuje vícečinná hydraulická kostka. Traktorista ovládá celý proces jedním pohybem páky či tlačítka. Kotoučové krojidlo ( jeden pár) . Hlavní tlakový akumulátor a tlakový regulátor, - hydraulický válec .

Přípojka do kostky pro hydraulické hadice. Vnější kužel 24° s O-kroužkem DKOL metrické závity, vnější palcový záv. Lis na hranaté balíky UNIA KOSTKA Z511.


Zvedání a spouštění sběrače je mechanické (lankem) za příplatek hydraulické. Po namontování zadního vedení se . PDpro řadovou kostku DNprovenience . Dále na CNC výrobu hydraulických rozváděcích kostek ve specifickém provedení dle zástavby a hydraulické funkce definované odběratelem nebo standardně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky