pondělí 2. května 2016

Ventilátor 12v dc

Druh ventilátoru , axiální. Rozměry ventilátoru , 92x92x25mm. Skladové číslo: VV0Dostupnosť: Skladom do 5 . Ventilátor 25x10mm 12VDC , vodiče.


Napájecí napětí 12V DC (střídavých). Malé prístrojové ventilátory - BRUSHLESS DC VENTILÁTOR 12V.

V DC provedení s extra nízkým napětím pro vyšší ochranu. Tichý axiální ventilátor s patentovanou automatickou 3-listou klapkou. Potrubní ventilátor 12V s průměrem 100mm. Maximální teplota pracovního prostředí 40C. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . CNR VENTILÁTOR YS TECH DC -AXIALLUFTER 12VDC , 65.


CON 30S eco 12V DC bílý designový ventilátor Airflow - Ereka. Príkon 2W Pracovné napätie .

Výstup z trafa 12V bude přiveden na ventilator a zároveň pujde do. Dobrý den, kde se jinde dají zapojit ventilátory určené pro case? Jak je takový ten 3pin tak to se. Na libovolný DC zdroj 5- 12V.


V naší nabídce naleznete: ventilátory radiální i axiální, krbové ventilátory , koupelnové ventilátory , ventilátory do bytu, 12V ventilátory , ventilátory do potrubí,. Odtahové potrubí o průměru 100mm může mít délku maximálně 4m. Akumulátor lze nabíjet ze zásuvky zapalovače 12V DC nebo z běžné elektrické sítě 230V AC 50Hz.


Během nabíjení svítí červená LED dioda. Inzeráty ventilátor 12v - aktuální inzeráty na Sbazar. Podlahové konvektory s ventilátorem. Panasonic ASFN series ( DC fan motors) (PDF).


Do standardní zásuvky zapalovače (V DC , max, A, vlastní pojistka A) . N Axiálny ventilátor 12VDC 150xRoHS . Chladící ventilátor pro 3D tiskárny, napájení DC 12V , 50mm. Dimensions : 40x 40x 10mm Rated Voltage : 12V DC Rated Current : 0. Přístrojové a chladící ventilátory. Tyto ventilátory naleznete také v našem e-shopu zde.


Icon S ECO axiální ventilátor 12V DC.

Počítačový ventilátor je elektromechanická súčiastka, ktorej účelom je zabezpečovať. Nereguluje sa teda napájacie napätie, to je vždy plných 12V. Průmyslové ventilátory jsou vhodné do restaurací, garáží a skladů.


Nová série ventilátorů PRIMECOOLER s unikátními supertichými Hyper . Tento malý větrák poháněný bezkartáčovým DC motorem disponuje rychlostí 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky