středa 4. května 2016

Zažehlovací páska

U těžších látek můžete použít dva proužky vedle sebe. Výborná na zkracování různých druhů oděvů, vhodn. Zažehlovací páska -pavučinka, bílá š. Návod Postup aplikace fixační mřížky při zahýbání: Na okraj rubu zahýbané látky položit mřížku lepidlem dolů, ochranným papírkem nahoru Přes hadřík . Nyní papírovou pásku odstraňte, lem zahněte a opět zažehlete.


Fixační zažehlovací páska v podobě pavučinky je skvělý pomocník, pokud neradi šijete.

Využijete ji při začišťování lemů a úpravy délek u oděvů. Jednoduše přiložíte na rub látky pavučinku a přežehlíte. Pomocí této praktické pásky můžete jednoduše a rychle upravit délku závěsů bez šití. Odstraňte ochranný papír a pásku vložte mezi dvě látky. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma zažehlovací páska.


Dala sehnat zažehlovací páska ? Zkracujte své nohavice rychle a jednoduše! Jednoduchým přežehlením zajistí tato nažehlovací páska úžasnou odolnost všech záložek bez nutnosti šití. Fixační mřížka zažehlovací 10mm je oboustranná polyamidová páska používaná při začištění lemů, okraj.

Poznámka ke zboží, která bude odeslána s . Zapomeňte na nepříjemné a zdlouhavé zapošívání lemů jehlou a nití. S touto praktickou zažehlovací páskou si v mžiku zkrátíte . Sundejte si zadný kryt rámečku. Nažehlovací páska Solevito 8x1cdoručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Je vhodná na začišťování lemů a úpravy délek u oděvů. RAGOS - E-shop - Patchwork a šicí potřeby - Vlizelíny, zažehlovací pásky. Tyto stránky používají soubory cookies. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich využitím.


Do záhybu vsuňte oboustrannou zažehlovací pásku a zažehlete, nebo okraj nohavice prošijte na stroji nebo ručně. Na kalhoty z tlustší látky . Usnadňuje olemování látek textílií i bez šití. TZFAmodré písmo na bílé pásce, šířka 12mm, zažehlovací páska , délka 3m. Modrý text na bílém podkladu, 12mm, zažehlovací.


Parametry: Materiál:1 polyamid. Páska začišťovací 15mm - oboustranná. Proto se jim lidově říká nažehlovací.

Pro tiskárny Brother P-touch 18R, PT-18R, P-touch 30 PT-30 . Samolepící pásky Brother TC do popisovačů štítků Brother. Vhodná také pro jemné materiály z mikrovláken na zafixování dílů v dámské nebo pánské . Reflexní pásky našívací, nažehlovací a samolepicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky