pondělí 20. června 2016

Čelní deska anemostatu

A nebo B), které zajišťují rovnoměrný vířivý přívod vzduchu do prostoru. Anemostaty jsou vhodné pro . FD je z pevně uložených radiálních lamel. Přívod vzduchu je veden přes speciální vnitřní usměrňovací lamely, které nejsou nutné . Vnější rozměr čelní desky anemostatu.

S nastavitelnými vířivými anemostaty série VD se změnou nastavení. Hliníková čelní část anemostatu je uchycena zespodu na. Odvodní boxy jsou standardně pouze s . Na objednávku lze dodat lamely v bílé barvě. Možnost osazení regulační klapky do vstupního hrdla. Provedení vířivých anemostatů vč.


Mohou být opět s kruhovou, nebo čtvercovou čelní deskou. K (čtvercová čelní deska ).

Doporučený teplotní rozdíl mezi vzduchem v míst- nosti a přiváděným vzduchem je °C. Vhodným nastavením lamel se . Podle architektonických požadavků může být čelní deska anemostatu kruhová nebo čtvercová . Plenum boxy pro vířivé anemostaty s při- pojením na čtvercovou čelní desku. Tvar komolého čtyřbokého jehlanu plenum boxů.


Typický projekt VZT kanceláří se stropními anemostaty – chyby:. Komaxit viditelné části výměny, čelní desky, talíř pod čelní desky. Talíře pod čelní desky anemostatu - černá matná.


ALCM - samostatná čelní deska 25 930. Univerzální plastové anemostaty pro přívod a odvod vzduchu jsou snadno. Kruhový nastavitelný vířivý anemostat. ADLQ se skládají z rámu ve tvaru difuzoru, pevných lamel příslušného tvaru. PHR, OHR připojovací rozměr potrubí v mm počet lamel rozměr vyústě typ anemostatu s čtverc.


Přívodní víńvý anemostat s pevnými lamelami, velikost 400. ANEMOSTATY A BOXY NA VÝUSTKY. Stropní anemostat čtyřhranný s regulací průtoku 600x6hrdlo D 2standard - ADLQ-AK-M- -600-0-0-S2.


Inovace Vířivé anemostaty typu XARTO splňují nejnáročnější požadavky z hlediska technologie, komfortu a konstrukce.

Vířivý anemostat s pevnými lamelami zn. Odpověď zadavatele: Každá výustka i anemostat jsou ve výkazu výměr. Požární uzávěr 300x3s termopojistkou EI90 . Skříň a čelní deska je zhotovena z mechanicky odolného termoplastu ABS bílé barvy s vysokou barevnou stálostí.


U provedení INOX je skříň šedá a čelní deska. Deska je tvořena z pevných lamel nasměřovaných tak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky