středa 15. června 2016

Stk traktoru

Možnost provedení STK i měření emisí traktorů a STK přívěsů traktorů v místě stání . K PROVEDENÍ KONTROLY POŘEBUJETE: Osvědčení o registraci vozidla - velký technický průkaz . Technická prohlídka traktorů. STK TRAKTORY - MOBILNÍ, Hokeš, Metaltech s. Nabízíme služby v oblasti STK a měření emisí pro traktory a jejich přípojná vozidla mobilním způsobem. STK jezdím s traktorama a vlekama a kontrolujou u traktoru světla , olej- nesmí být žádna louže pod tím!

Na provedení prohlídky je vhodné se informovat telefonicky na tel. Měření emisí v areálu STK systémy neřízené i řízené. Ahoj, byl sem na technický minulý rok v lednu. STK traktorů mobilním způsobem. Nejezděte s traktorem do STK.


V případě větší vzdálenosti stanoviště vašeho traktoru od STK je možné provést, pří dodržení předepsaných podmínek, prohlídku přímo u vás ! Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Auto STK , spol. Nabídka služeb STK pro osobní automobily a traktory.

Provozujeme STK a stanici měření emisí osobních vozidel, nákladních vozidel do t, traktorů a motocyklů. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny STK - SME traktory , s. Stanice technické kontroly Mohelnice a okolí. Mobilní stanice technické kontroly pro traktory (kategorie TTT T4), přípojná vozidla (kategorie OT OT OT OT4) a samojízdné pracovní . Zabýváme se technickou kontrolou traktorů a jejich přípojných vozidel na Hlučínsku.


Traktorová stanice technické kontroly a stanice měření emisí pro vznětové a zážehové vozidla. Provádíme technické prohlídky osobních vozidel, motocyklů, přívěsných vozíků a traktorů. Provádíme STK osobních i nákladních automobilů, traktorů , autobusů,.


Provozování stanice technické kontroly pro zvláštní motorová a přípojná vozidla kategorie T, OT OT OT OT4. STK provádí prohlídky motocyklů, traktorů , osobních, nákladních vozidel do . Lazecká 55 Olomouc - Lazce. STK disponuje mobilní stanicí technických prohlídek traktorů a jejich přívěsů, dále zajišťuje . Přívěs nad 7kg celkové hmotnosti s nájezdovou brzdou, roky, roky. Vozidla vybavená modrým májákem, autoškoly a autopůjčovny, rok, rok.


Na STK Blatná se můžete s důvěrou obrátit, požadujete-li provedení technické prohlídky včetně měření emisí na. U technických prohlídek traktorů Zjistit více. Výrobce (prodejce) předloží doklad o schválené technické způsobilosti, na STK si uděláte evidenční kontrolu, na registru vozidel na základě . V této STK se provádějí kontroly nákladních vozidel o jejich největší.

Přívěsný vozík nákladní nad 7kg, 4Kč, 2Kč, 4Kč, 4Kč. Přípojné vozidlo traktorové, 6Kč, 2Kč, 6Kč, 6Kč. Jednostopá vozidla do 4kg (čtyřkolky), 45-.


Opakovaná technická prohlídka do 30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky