čtvrtek 16. června 2016

Koncová zpětná klapka

Kanalizační koncová žabí zpětná klapka DN 1HL712. Určeno pro plastová svodná potrubí s hrdlem. Použití: na ochranu odvodňovacích stok a potrubí před zpětným zaplavením. VAG HADE koncová klapka s kolmým talířem pro připojení na stěnu Popis.


Zpětná koncová klapka DN 110. Vyžaduje-li se těsnost, je nutno do potrubí zařadit i armaturu uzavírací.

Tyto armatury jsou vhodné zejména pro použití na odpadní vodu, kal, husté. Měkkotěsnicí koncová klapka se šikmým talířem zabraňující zpětnému zaplavení odvodňovacích stok a potrubí. Koncová klapka je odlitek se . Vhodná pro gravitační kanalizace s odtokem pod . HL koncová žabí zpětná klapka DN200.


HL7Žabí ( koncová ) klapka , automaticky fungující klapka z nerezové oceli. HL zpětná armatura proti vzduté vodě DN1s el. G- FLEX zajišťuje spolehlivý odtok do vodotečí také v místech, které se zanáší . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či . DPH a jsou platné pouze pro prodej koncovému spotřebiteli při platbě v . KONSTRUKCE koncových klapek FLEXSEAL. Jako samočinná koncová zpětná armatura chránící potrubí proti vnikání různých nečistot nebo před . Sifon s dvojitou zpětnou klapkou Staufix s nouzovým ručním uzávěrem. Vyrobeno z polypropylenu, odolávající vysokým teplotám.


Zvláště se hodí zejména tam, kde jsou ve směru toku požadovány malé ztráty tlaku . KESSEL koncová zpětná klapka detailní informace - srovnání cen, recenze a hodnocení, diskuse, porovnání cen KESSEL koncová zpětná klapka kanalizace na . Nabízíme kvalitní servopohon pro zpětné klapky ve vzduchotechnických systémech. Pro montáž šikmé koncové klapky je použit lemový nákružek a PVC příruba. KZH 110-PP klapka zpětná horizontálníPříslušenství, ohebné hadice a tvarovky. Výhodou tohoto typu zpětné klapky jsou vynikající uzavírací charakteristiky díky . Talíř zvláštního tvaru s velkým úhlem otevření. Pozink zpětná klapka těsná s pérkem Ø 80mm do potrubí.


Vkládá se do potrubí, použitelná v jakékoliv poloze, kompatibilní se spiro potrubím, tak s plastovém . TV, účastnická, zásuvka, účastnické, zásuvky, koncová , průchozí, zásuvky,. Klapka koncová HADE PTK-G DN150. FireSafe), zpětná pružina přestaví list klapky do havarijní polohy ZAVŘENO.

AC 2V, s koncovým spínačem. Kruhová těsná zpětná klapka RSKTU se používá k zamezení zpětného proudění vzduchu. Těsnost klapky zajišťuje vnitřní gumové těsnění, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky