pátek 17. června 2016

Zasobnik vih r 120

Vybalení a instalace zásobníku teplé vody. Zásobník teplé vody je z vnější strany opatřen tepelnou izo-. Jejich použití je možné jak v jednogeneračních rodinných domcích, tak v . Stacionární nepřímotopný zásobníkový ohřívač užitkové vody nahrazující ohřívače VIH CR vhodný pro závěsné i stacionární kotle. Nepřímoohřívané zásobníky slouží ve spojení s kotli k přípravě teplé vody.


Závěsný kondenzační plynový kotel VU . Popis výrobku: Nepřímotopné zásobníky. Dve prevedenia s triedou izolácie B alebo . Zásobník TUV 120l Vailant uniSTOR VIH R 1B, opláštění ohřívače s práškovou úpravou. Sestava kotele a zásobníku. Wspaniałe uczucie robić właściwe rzeczy. Nepriamoohrievané zásobníkové ohrievače TV s objemom 120L.


Vaillant cirkulační s příslušenstvím pro zásobníky. Vstup topné vody do kotle ze zásobníku. Obsahuje: Kondenzačný kotol ecoTEC plus VU 14 zásobník VIH R1, snímač TÚV a ekvitermická regulácia multiMATIC 7Rozsah modulácie kotla 3 . Twórcy publikacji coraz, to obserwują, w zabawce całkiem spory plus za 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky