čtvrtek 16. června 2016

Dakon unical dua tlak vody

Voda funguje, spravilo to zvýšení tlaku na 5Ba. Dále je nutné překontrolovat tlak vody v topení. DAKON DUA 24CK posts 13. Další výsledky z webu forum.


Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.

Při vyšším tlaku začne prokapávat pojistným ventilem voda a po vypnutí kotle klesne tlak až na 5 . Neodborným dopouštěním vody se do systému dostane vzduch, následuje odvzdušnění, tím poklesne tlak v kotli, opět musíme dotlakovat a tak . Umývala jsem nádobí a najednou přestala téct teplá voda. Kontrola tlaku v expanzní nádobě se provádí při vypuštěné vodě z kotle. Manometr tlaku vody v topném systému je umist n ve spodni ćásti.


DUA BK – technologické schema kotle. Loziska v haji, ale zatim stale drzi tlak bary (i behem zapalovani).

DUA byly vyvinuty ve spolupráci předních západoevropských firem UNICAL ,. Pokud otevru kohoutek s horkou vodou , kotel zapali okamzite a plamen nezhasina. Skladem náhradní díly pro plynové nástěnné kotle s označení DUA , byly. DUA 230CK, CT a jako kotel s vestavěným zásobníkem DUA 28BK, BT.


Předpokládám,že je dostatečný tlak vody v systémů,pak jsou . Provoz ohøevu užitkové vody. Pøipojení k potrubí užitkové vody. Pro pøíležitostné doplòování a kontrolu tlaku je expanzní nádoba opatøena ventilkem. DUA B - návod k isntalaci, obsluze a údržbě.


DUA C, DUA D - návod k instalaci. Domů náhradní díly - dakon. MARO - voda , topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Náhradní díly DUA Plus BK. Topí, vodu uhřívá na koupání jak má.


Většina plynových kotlů má minimální provozní tlak 1. Unical dodává knoflíky pouze v sadě.

Spínač tlaku vody út Dakon. Zapojent tlakovpho sptnaţe otopnp vody a tlakovpho sptnaţe TUV. Do kotl DUA se montuje plynová armatura s regulátorem tlaku , modulaţním regulátorem. Mimo vyfocených mám i armatury, manostat tlaku a další. Jeho provoz ukončen z důvodu nutnosti vyměnit integrovaný zásobník na teplou vodu.


Kotlem neproudí voda buď vůbec,nebo mnohem míň než má,takže místo aby nahřál vodu. Kotle - plynov kotel dakon unical dua , inzerce. Dakon DUA CK najdete a porovnáte na Srovnanicen cz Srovnejte ceny. Gianfranco Ferre In the Mood for Love, Parfémovaná voda 50ml .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky