pátek 17. června 2016

Masážní kuličkový potah sedadla

Potah je vyroben z dřevěných kuliček, které masírují záda během jízdy a podporují . Potah na sedadlo masážní magnetický - černý Sleva 23. Univerzální masážní kuličková podložka na sedalo. Masážní potah na sedadlo s dřevěnými kuličkami - přírodní provedení.


Masážní kuličkový potah s pevným lemem a výplní z dřevěných kuliček. Vzdušný masážní potah na sedadlo automobilu, univerzální upevnění na většinu běžně používaných sedadel. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Potah s pevným lemem, výplň z dřevěných . Carpoint je vyroben z příjemného semiše a dřevěných kuliček, které . Regulace teploty: NE Anatomický tvar: NE Použití s airbageNE Uchycení: pásky. Funkce masáž : ANO Počet ks v balení (ks): 1. Prémiový kuličkový potah na sedadla pro masáž a odvětrávání během jízdy.


Tento kuličkový potah je stálým výrobkem na našem trhu a je mezi zákazníky stále . Dřevěný kuličkový vyztužený potah do auta na sedadlo. Náročnější řidiči určitě ocení vyhřívané nebo masážní potahy, které lze napájet přes 12V autozásuvku. Prodám univerzální potahy na přední sedadla. Využít jej můžete nejen při cestách v autě, ale také při práci v . Compass potah sedadla masážní s magnety šedý. Potah zpříjemňuje svou vzdušností a masážními účinky použitých kuliček delší . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Vybavení interiéru aut bazar: potahy.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané . Kuličkový potah na sedadlo s pevným okrajem - masážní. Atraktivní potah na jedno sedadlo včetně opěrky hlavy. V naší nabídce nesmí chybět ani masážní kuličkový potah sedadla a také dizajnově vychytané univerzální potahy LAS VEGAS, vše samozřejmě za super ceny, . Složený z malých dřevěných kuliček pro masáž těla za . Tento osvědčený potah zpříjemní čas strávený na cestách.


Použité kuličky mají masážní účinek a eliminují bolesti zad či . Najdete u nás například masážní typy potahů s vyhříváním a velmi populární jsou i kuličkové potahy na sedadla. Masážny poťah sedadla s ohrevom a chladením. WALSER vyhrievaný masážny poťah sedadla RELAX - 12V. Potahy sedadel kuličkové , magnetické,Prodej autodílů, autoservis a mobilní telefony. Autopotah masážní - modrý kuličkový.


Napište první recenzi tohoto produktu. Platba ONLINE kartou, doprava DP 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky