středa 15. června 2016

Isover domo 200

Platba při převzetí řidiči ! Minerální vlákna vytvořená . Saint-Gobain Construction Products Polska sp. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Termín dodání: skladem v e-shopu. Izolační skelná vata DOMO 2mm je tepelná a zvuková izolace.

Doprava: Pri nákupe nad 670€ s DPH je doprava na miesto dodania zdarma. Cena za měrnou jednotku s dph 25KčM2. Celkový počet měrných jednotek1M2. Isover DOMO PLUS 50- 2mm.


Popis : Kusů na paletě : Neuvedeno. Platí pro : Stapaz Hradec . ISOVER Domo 1mm, 2€. Vhodná jako výplňová izolace podkroví, podhledů.


Oblast použití, izolace šikmých střech a stropů.

Výhodná cena s dodávkou až na stavbu. Knauf NatuRoll Plus - 200mm - balenie m². Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Výroba je založena na metodě rozvlákňování taveniny skla a dalších příměsí a přísad.


KUstICKé vLastNOstI součinitel zvukové pohltivosti α hz. Pro výpočet lze uvažovat hodnoty z technického listu. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie isover domo 20. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


PRODUKT SA AKTUÁLNE NENACHÁDZA V PONUKE E-SHOPU. V prípade záujmu o túto položku sa neváhajte obrátiť s otázkou jej dostupnosti na . Vyrábí se v tloušťkách až 2mm, š. Vďaka nízkej objemovej hmotnosti a dobrým tepelnoizolačným . Porovnání nabídek isover domo v českých internetových obchodech. Více informací na stránce výrobce.


Všechny ceny jsou s DPH a většinou opsané. Informati-va acum despre pret si . Nem éghetõ, tûzvédelmi osztálya A1. Ellenáll a kártevõknek, rágcsálóknak és rovaroknak.

Nem terhelhető üveggyapot filc. Alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky