středa 15. června 2016

Kpr 68

Umožňuje montáž přístrojů s větší hloubkou (např. s přepěťovou ochranou) nebo svorkování vedení pod přístrojem. Parametry: Rozměry: 73xmm . Materiál: PVC Samozhášivý materiál: sec. Snadná montáž přístrojů s velkou hloubkou. Možnost spojení v souvislou řadu s roztečí mm.


Doporučeno spojovat až krabice v jedné řadě. Tato krabice je nabízena pro snadnou instalaci a elektrické zapojení termostatů. KPR KA - krabice přístrojová. Instalační krabice pod omítku - rozvodná. Popis a parametre výrobku nájdete v priloženom katalógu.


Univerzální krabice určená k montáži do sádrokartonu. Zboží není na dané provozovně . Stačí, když zboží objednáte nejpozději dnes do 13:00. Možnosť spojenia až krabíc v jednom rade s roztečou mm. Vyrobeno z tvrdého samozhášivého PVC. Testováno žhavou smyčkou o teplotě 850°C.


Vstupné otvory vyrobené z pružného materiálu. Inštalácia kábla prípadne rúrky sa vykonáva vytrhnutím predlisovaného vstupu na pružných membránach a . Vaša cena: € bez DPH € s DPH. Prodlužovací přívod - spojka, 1zás.


Budu stacit krabice KU 6 ktore maju hlbku 42mm? Céliane nabízí jedinečně bohatou. Ke krabici doporučujeme zakoupit sadu šroubků 3x13mm. Vstupní otvory krabice jsou vyrobeny z pružného materiálu, který se zavedením kabelu nebo trubky prorazí a. Krabice lze spojit v souvislou řadu, . Táto krabica je ponúkaná pre jednoduchú inštaláciu a elektrické zapojenie termostatov.


Attachments and certifications.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky