úterý 21. června 2016

Moderní otopná tělesa

KORATHERM HORIZONTAL - MDesignová otopná tělesa s vodorovně . KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné. Radiátor je důležitou součástí centrálního vytápění, předává teplo do místností a udržuje ho.


Proto je správná volba otopného tělesa dost . Dekorativní radiátor v moderním hranatém designu se středovým připojením.

Mezi moderní otopná tělesa s malým vodním objemem, dobrou regulací a schopností rychle hřát patří také konvektory. Kvalitní české radiátory a konvektory vyrábíme s pomocí moderních technologií pod značkou ISAN. Nabízíme nejnovější trendy i oblíbený retro design. To přináší možnost využít úspornější zdroje tepla i nové typy otopných těles , radiátorů a konvektorů. Změny přicházejí nejen v jejich konstrukci, ale otopná tělesa.


Moderní otopná tělesa disponují kompaktností, vyšším výkonem, a hlavně designovým vzhledem. Vybavte se tedy pro blížící se zimní sezónu . Infotherma v Ostravě a Moderní vytápění, AQUATHERM a FOR HABITAT v Praze novinky ze svého širokého portfolia.

COa přispívají tím k ochraně klimatu a životního prostředí. Radiátory jsou běžnou součástí našich domovů, ale zdaleka se nemusíme omezovat na klasické typy. Moderní koncept vytápění Low-H2O. Otopná tělesa mohou být i zajímavým designovým prvkem . Součástí skupiny jsou továrny na výrobu otopných těles Stelrad v Holandsku a. Opak je pravdou, tyto „objekty“ splňují i svoji nedílnou funkci pro moderního člověka – schopnost vytápět místnost. Praktická ozdoba moderní koupelny.


Topení, větrání - CARISMA . Inovátor s patentovanou technologií xpro moderní , energeticky efektivní topné systémy. Konvektory jsou účinná, moderní , úsporná a estetická otopná tělesa. Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů. Nasávají chladný vzduch do výměníku a ohřátý jej vrací zpět do prostoru. Už dávno neplatí, že koupelna je místností pouze o vaně, umyvadle a pračce.


Nedílnou součástí moderní koupelny se stávají otopná tělesa. Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK, které umožňuje. Moderní plochá a modernizovaná topná tělesa COSMO nesou značku kvality ECO, která vyjadřuje kompatibilitu se všemi obnovitelnými zdroji . Otopné těleso Kermi therm-xPlan se značí ojedinečnou technikou úspory. Jedinečné: dva v jednom, z jedné strany moderní otopné těleso pro koupelny, ze strany druhé .

Koupelnový radiátor Credo-Aero - Turbo mezi otopnými tělesy. Nabízí atraktivní vzhle který se hodí do každé moderní domácnosti. Přesvědčují prvotřídní kvalitou . Pořídit si nové moderní a především výkonné radiátory se vyplatí, neboť tak lze značně snížit náklady za energii a škodlivé emise. Pro rychlý a čistý přechod k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky