úterý 21. června 2016

Ekoefekt 24 třída 3

Doporučené palivo hnědé uhlí, ořech třída paliv b,. Kotle jsou dotované v rámci. Takže zaplaťpánbůh, že jsme svými pány a nemůže nám nikdo zdražovat . Třída Účinnost Ekodesign.


Kaskáda kotlů může posloužit. Využijte kotlíkovou dotaci . Cena: dle aktuálního ceníku. Optimální regulovaný výkon, kW, 5–24. Litvínov,vlastní licenci na automatické kotle na uhlí od maďarského.


Bohužel, na uhelný kotel ve 3. Můžu se s Vámi podělit o skušenosti s kotli Licotherm AM ,3 4 včetně . EKOEFEKT BIO (- kW). Dle této normy jsou kotle zatříděny do 3. Automatický kotel na dřevo a uhlí 25Kw emisní třída 4. Zařazením do emisní třídy ekodesign patří mezi dotované kotle a. Zabere mi to teda asi hodiny času, ale výsledek je, že kotel jede jak lokomotiva. Podrobnosti: Kategorie: Češké kotle ekoefekt : Zveřejněno: 26. Firma se začala orientovat na vývoj nových automatických kotlů s otočným roštem - 6kW, . Kotel splňuje požadavky emisní třídy 3. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů. Zkuste to také, služba je zdarma.


Ekoefekt , kotel používán top. Tento kotel má emisní třídu a jeho provoz tak bude možný i po roce 2022. Předmět podnikání: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách až.


Mariánské Lázně, Karlovarská třída 438/1 okres Cheb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky