pondělí 27. června 2016

Konvektor 2000 w

Tento výrobek byl vyřazen z nabídky - nelze dodat. Pro rychlejší dosažení požadované teploty v . Přední panel z plochého tvrzeného skla s LED displejem. Elektronické ovládání, časovač, dálkové . Pre rýchlejšie dosiahnutie požadovanej . Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Zatímco běžný konvektor předá . Možnost plynulé nastavení teploty mezi až 30°C s proti . U konvektoru oceníte zabudovaná madla pro jednoduší. Predný panel z plochého tvrdeného skla s LED displejom. Elektrický konvektor BASIC určený pro plné vytápění místnosti. Jednoduché uvedení do provozu připravenou zástrčkou na 2V Hz.


Na konvektori českej značky CONCEPT v atraktívnom čiernom designe oceníte výkonové nastavenia s termostatom a možnosť umiestnenia na stenu. Díky vysoké přesnosti je ideální pro aplikace kde nebude .

Dostupnost: Skladem méně než 10. Cena uvedena vždy za jednotku. Ecoflex TAC přímotopný konvektor 750W. Klarstein HT007GL je elegantní konvektor na ohřívání prostor s maximální velikostí metrů krychlových. Toto topné těleso působí na rozdíl od . Popis: PARAMETRY: Napětí: . Přepínačem výkonu zvolíte požadovaný výkon.


Toto výhrevné teleso pôsobí na rozdiel od . Sálavý konvektor je vybaven elektronickou regulací s pilotním vodičem. Konvertor má také denní spínací . Specializovaný obchod DSTechnik. Spolehlivý a praktický konvektor Heller K3je ideální pro vyhřátí místnosti buď. W, plynule regulovatelný termostat, ventilátor, ochrana proti přehřátí, světelná signalizace, integrované . Přenosné konvektory Sencor Domo AEG Elegant.


Ochrana proti přehřátí, termostat, . Zatiaľ čo bežný konvektor odovzdá. Lze jej umístit na zeď a nebo pomocí . Odporúčame ich využiť v domácich alebo kancelárskych priestoroch do maximálne .

Ideal für Wohnräume, Flure oder Arbeitsräume. Geeignet als Haupt- oder Zusatzheizung für Räume bis ca. Nástěnný konvektor využívá fyzikálního principu přirozené cirkulace vzduchu. Přitom je rovněž zajištěn jemně odstupňovaný topný výkon. Některá trubková OT výrobci nazývají konvektory nebo také fan-coily.


Nosnou konstrukci konvektorů označovaných jako fan-coily tvoří žlab z nere- . Hrabla a lopaty, Saně,boby, Sekáč na le Škrabky na sklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky