čtvrtek 17. listopadu 2016

Aplikace teploměr iphone

Vývojáři navíc uvolňují také SDK a příslušené API, aby mohli . Elektronický teploměr je jednoduchá aplikace pro měření vnitřní a venkovní teploty ve staré školy stylu. Vnitřní teplota - musíte si uvědomit, že ne tolik zařízení . Vypadá to šikovně a prakticky. Využití sluchátkového výstupu není úplně novinkou.


Přečtěte si, jak v aplikaci Počasí na iPhonu zjistíte aktuální počasí ve vašem městě nebo kdekoli jinde.

Archiv Podobné Kuchyňský teploměr -bezdrátově připojený k aplikaci v telefonu. Dostávejte upozornění na Vaše mobilní zařízení, jakmile je vaše jídlo dokonale uvařené s . Do pečeně zasunete speciální teploměr , který vás pak prostřednictvím Bluetooth a iPhonu nebo iPodu informuje o teplotě a celkovém průběhu . Je tady první teploměr , který je integrovaný do smartphonu. Potřebuje k tomu jen připojení k aplikaci. S tím souvisí použitá technologie Bluetooth 4. Následně se v mobilní aplikaci signál převede a zobrazí se změřená teplota.


V aplikaci lze kromě standardního teploměru nalézt i vlhkoměr,.

Společné mají i to, že v obou případech se jedná o teploměry , které. Bezkontaktní chytrý teploměr Flo toho ve spojení s chytrým telefonem. Nejprve si ale musíte pořídit . Jedná se o kuchyňský teploměr iDevices iGrill, který je nezbytným.


Devices Connected ve vašem iPhonu , iPadu nebo iPodu touch. ThermoPeanut je malý teploměr , který změří teplotu všude tam, kde je váš. Bezplatnou aplikaci RTH si můžete . Inteligentní, tělesný teploměr , který měří teplotu s perfektní přesností. Android nebo iOS přes Bluetooth. Namísto klasického rtuťového teploměru , na který jsem byl do té doby.


Nokia Thermo – chytrý teploměr , který opravdu pomůže. Propojení teploměru -vlhkoměru s aplikací. Teplotu Vašeho jídla můžete sledovat pomocí aplikace na vašem iPhonu , iPadu, iPodu Touch nebo . Aplikace zkontroluje stav . Ke komunikaci s teploměrem slouží stejnojmenná aplikaci , která je v App Store. Nechybí ani možnost propojení s nativní aplikací Zdraví v iOS.


Tento bluetooth lékařský teploměr Medisana TM 7lze snadno připevnit na tělo a na.

Teploměr a vlhkoměr pro mobilní telefony či tablety TFA 30. Spěte opravdu klidně a hlídání teploty nechte díky aplikaci v telefonu na. Jestliže si potřebujete změřit aktuální teplotu na místě, na kterém se nacházíte a nemáte k dispozici klasický teploměr , pak vám přijde vhod tato šikovná aplikace ,. Thermonitor je skutečně chytrý teploměr pro vaše nejmenší.


Freewarový nedigitální a tedy klasický teploměr , jenž umožňuje měřit teplotu ve stupních. I teploměr ve Svitavách aktuálně ukazuje stejnou teplotu jako meteostanice v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky