úterý 22. listopadu 2016

Náhradní díly pro plynové spotřebiče

Na našem e-shopu nabízíme náhradní díly na plynové kotle pro více jak 20. MARO - voda, topení, plyn , koupelny, náhradní díly. Regulátor tlaku zemního plynu RP 6. Ceníky - velkoobchod vodo, topo, plyn, sanita - Zdeněk Novák.


Do doby zavedení položek náhradních dílů plynových kotlů je možno. Katalog-nahradnich-dílu- plynovych -kotlu.

Hlavní činností firmy je především servis a prodej domácích spotřebičů , náhradních dílů , instalace plynových sporáků, karem, bojlerů, elektrických sporáků, kotlů, . II malá WR do plynoventilové kombinace - pro plynové kotle THERM, 26- Kč. Prodej, servis a montáže MORA, Junkers, Mora-Top, Karma. Sporáky, topidla, kotle, karmy a náhradní díly pro plynové spotřebiče.


Servis teplovzdušných plynových agregátů AERMAX, servis plynových infrazářičů, náhradní díly pro plynové infrazářiče, servis teplovzdušných agregátů. Sada elektród zapaľovacia a snímacia . Výměna staré karmy za novou - Vyměňte si starý plynový průtokový ohřívač vody za nový! Náhradní díly Náhradní díly plynové kotle.


Protože u nás jsou všichni zákazníci velmi spokojeni jak cenami spotřebičů tak s našimi poskytovanými službami.

Plynoservisy a plynové spotřebiče. Prodej repasovaných i nových plynových spotřebičů a náhradních dílů na všechny staré typy , Provádíme: Čištění , Prohlídky , Instalace , Opravy u zákazníka. Jsme schopni zprostředkovat montáže topení i plynových kotlů na klíč či. Pro bližší informace nás prosím kontaktujte - kontakt.


Smluvní obchodní partneři - díly pro malé kotle a distribuce náhradních dílů pro. Jsme firma zabývající se maloobchodním i velkoobchodním prodejem náhradních dílů pro topení a ohřev. V případě Vašeho zájmu k objednání, zakoupení nebo jen ke zjištění informací ve věci dostupnosti či cenových relací náhradních dílů ke spotřebičům Gorenje či.


Anodová elektroda bez propojovacího vodiče Vhodná pro kotle DUA B, BEA, DUA PLUS, KS. Ventil termostatický armatury ÚT. Zabýváme se prodejem vodo-topo- plyn , sanitou, prodejem náhradních dílů na plynové a el.


Navštivte náš e-shop, kde si z nepřeberné nabídky levných domácích spotřebičů a náhradních dílů vybere jak maloobchodní, tak i velkoobchodní odběratel. V našem obchodu s kotli, jejich příslušenstvím a náhradními díly Vám vždy nabízíme nejaktuálnější a nejvýhodnější nabídku kotlů včetně podrobných informací. Pro objednávku náhradního dílu nás prosím kontaktujte na tel. Veškeré originální náhradní díly na spotřebiče Junkers, Bosch a Dakon dodáme. Montáž, prodej a servis plynových spotřebičů a topenářské techniky.


BAXI PRIME Plynový závěsný kondenzační kotel,. NANEOKondenzačn plynový kotel (až 3 kW). Pravidelné kontroly plynových spotřebičů dnes podléhají velmi přísným bezpečnostním normám a je tedy nutné tyto.


Zajistíme potřebné revize veškerých plynových i elektrických spotřebičů nebo komínů.

Topení - materiál, spotřebiče - prodej, montáž. Firma Vaillant doporučuje používat originální náhradní díly , které zajistí uživateli. Plyn servis JUNKERS, kotle, karmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky