pondělí 14. listopadu 2016

Plochá zástrčka

Vyznačuje se velmi malou konstrukční výškou a proto ji lze vsunout do zásuvky téměř bez přesahu. Kopp vidlice plochá bílá 16A 250V. Vidlice plochá bez uzemnění D. Inovativní, super plochá zásuvková vidlice pro snadné připojení elektrických zásuvek umístěných za nábytkem.


Zástřka je vyrobena z vysoce kvalitního plastu. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Buďte originální a usnadněte si život! Extra plochá domovní vidlice pro napájení Vašich zařízení. Pohodlné zapojení vidlice . To umožňuje těsné přistavení . Karavany a kempování - Adria karavany Morava. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Pravops slova „ plochá zástrčka “ v slovenských pravopisných slovníkoch. Prodlužovací přívody, rozdvojky, kabelové vidlice a zásuvky, vypínače.

Zástrčka plochá x červená pro vodič 5-5mm2max. DPH 1Kč Vaše cena s DPH Kč. Znojmo, cena 100Kč, od dankadlecna Sbazar. Popis: Někomu ještě dobře poslouží.


Konektory › zástrčka plochá x - 1. Zásuvka rozbočovací 3x plochá , bílá. Rozebíratelná vidlice, plochá , za nábytek, 1×SHUKO, 250VAC, max. Informace o produktu plochá zástrčka izol. Materiál kontaktu, Měď pocínovaná podle ASTM B-152.


Společnost NORMFEST dodává výrobky a služby pro opravy automobilů tak, abyste vždy mohli pořádně šlápnout na plyn. H05VV-F3G mmdětské clonky prodejní obal: ks, závěs. Fotogalerie: Prosím víte někdo v jakých letech se používala plochá čtyřkolíková 3F zásuvka?


Solight prodlužovací kabel - spojka, zásuvka, oranžová, plochá , 30m - luxo. Elektroinstalační materiál. Rozbočky, zásuvky, vidlice.


V té době nikdo nepředpokládal, že z malého rodinného podniku vyroste velmi prosperující a silná . Nabízíme klasické zástrčky v černé a bílé barvě a moderní v barvě zlata či bronzu. Plochá vidlice na 250V a 16A.

C, WT-11P - TME Czech Republic s. Tento problém můžete vyřešit pomocí ploché zásuvkové vidlice s konstrukční . Oba tyto nejstarší druhy zástrček skládají se ze závorky s plochou hlavou neb celé z plochého železa, která se pohybuje u vrchní zástrčky ve dvou skobách, . KONEKTOR PLOCHÝ - KOLÍK RF-M6S IZOLACÍ MATERIÁL: KONEKTOR - měď . Maloobchodní cena s DPH , 1Kč. Velkoobchodní cena bez DPH, Kč. Typy použití dodávka elektrické energie do domácích spotřebičů, přenosného osvětlení, elektronických přístrojů, apod.


Novější varianta této zástrčky má nulový kolík zvětšený, takže již ji není možné zastrčit opačně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky