úterý 29. listopadu 2016

Penovy cistic klimatizace

ACC je vysoce kvalitní čistič všech klimatizačních systémů. Složky vody a aditiv zajišťují vynikající pěnění a odstraňují nečistoty vyskytující se u všech . Ideální pěnový prostředek pro čištění klimatizace v automobilech, ale i běžných větracích a ventilačních systémů koupelen a saun. Optimální pěnový čistič výparníků a kanálů klimatizace – topeni.


Dokonale zlikviduje vzniklé plísně a bakterie.

Nanáší se pomocí přibalené hadičky . Spolehlivě odstraňuje plísně, bakterie a infekční viry. ISTIČ KLIMATIZACE pěnový , 4ml (ACST016) - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Vysoce účinný přípravek určen k čištění a dezinfekci klimatizací ve všech typech automobilů.


Motip Airco Cleaner je pěnový antibakteriální prostředek, který odstraní nejen 9 plísní a bakterií zachycených a žijících v klimatizačním . DEN BRAVEN TECTANE čistič klimatizace 400ml. KLIMA DOKTOR 500ml – pěnový čistič klimatizace.

TECHNICKÉ PARAMETRY: Obsah: 4ml. Rychlé a snadné použití bez . CRC Airco cleaner - pěnový čistič klimatizace 4ml pomáhá k eliminaci zápachu vytvářeného znečištěním odpařovače v klimatizaci. Přípravek LIQUI MOLY Čistič klimatizace 150ml, Přípravek k čištění.


Sonax čistič klimatizací rychle odstraňuje zápachy z klimatizačního systému. Odstraňuje nepříjemné zápachy vyvolané. Prostředek na čištění a desinfekci klimatizačních systémů všech motorových vozidel.


Snižuje riziko podráždění dýchacích cest, kapání z očí a vzniku . Během minut bude Vaše klimatizace opět vonět jako nová! Sonax Čistič klimatizaci proti zápachu, zápach pouze nepřekrývá, ale neutralizuje. Pěnový cockpit spray - COOL BLUE . Speciální pěna ve spreji na čištění a dezinfekci systémů klimatizací a topení motorových vozidel, příp.


Velkoobchod chlazení, klimatizace a tepelná čerpadla. EasyFoam - pěnový čistič kondenzátorů, 600ml . Má antibakteriální účinek, spolehlivě odstraní plísně a .

Informace o výrobku: Ideální prostředek pro desinfekci klimatizačních systémů. Zamezuje tvorbě a růstu baktérií, . Audio příslušenství Autobaterie a příslušenství Autodoplňky exteriér Autodoplňky interiér Autokoberce,vany do kufru Autokosmetika, čištění Mycí pomůcky . Klimatizace je v dnešní době standardní výbavou drtivé většiny. Zápach způsobuje plíseň, která se vytváří na výparníku klimatizace. V autopotřebách si koupíte pěnový čistič klimatizace. Nakupujte výhodně s eMimino.


PULSAR Sprej 3ml 18-Kč. SHERON pěnový čistič oken 7-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky