pondělí 28. listopadu 2016

Kotel cerapuracusmart

Kompaktní závěsný kondenzační kotel obsahuje vestavěný . Kotel CerapurAcu-Smart připravuje teplou vodu ve smaltovém vestavěném. Junkers ZWSB 30-E CerapurAcu Smart. JUNKERS ZWSB 30-E CerapurAcu Smart. Plynový kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem.


Celý přístroj je jen 6mm široký, 8mm vysoký a 4mm . Rozměry tototo kotle jsou velmi malé . CerapurAcu - Smart je kompaktní závěsný kondenzační kotel , který obsahuje vestavěný smaltovaný zásobník o objemu l. Energetický účinnost: A Energetická účinnost ohřevu vody: A Odtah . Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Je vybavený 48-litrovým zásobníkom . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Novinkou je závěsný kondenzační kotel CerapurAcu Smart , jehož obliba mezi topenáři, montážními firmami i uživateli stále roste. Parametry produkty: Hmotnost: 83. Přehled výrobků: Plynové kondenzační kotle.


Nový kotel CerapurAcu Smart přináší ve stejných rozměrech jako CerapurAcu kombinaci špičkové kondenzační technologie a komfortního ohřevu teplé vody s. Závěsné kondenzační kotle s integrovaným zásobníkem teplé vody. Kotel s průtočným ohřevem teplé vody nebo bez ohřevu TV. CerapurAcu Smart sú určené pre vykurovanie a prípravu teplej vody v rodinných domoch, bytoch, objektoch občianskej vybavenosti . Cerapur Acu Smart to centralne ogrzewanie oraz ciepła woda użytkowa z jednego.


Ani při odběru vody na více odběrných místech současně nedochází k žádným nepříjemnýmstudeným překvapením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky