pátek 18. listopadu 2016

Leifheit prachovka čištění

Při nákupu prachovky není vůbec napsán návod na čištění. Vhodné na CLICK SYSTEM Čištění : ve . Click systémem a možností čištění prachovky v teplé vodě s prostředkem na nádobí . Hodnocení: Duhovou prachovkou se díky delšímu vlasu dobře čistí i. Je vybavena extra dlouhou čistící plochou (cm), a proto je ideální k čistění.

Antistatické jemné mikrovlákno přitahuje prach a drží jej jako magnet. Skvěle čistí prach z každé hladké plochy. Možnost čištění prachovky v teplé vodě s pracím . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vaše květiny, možnost čištění prachovky v. Smeták SUPRA BROOM s gumovými štetinami - CLICK nástavec LEIFHEIT.


Podlahový mop Picobello XL s dárkem v podobě prachovky Duster XL. Mop je určen na mokré čištění podlahových krytin a lze ho použít na všechny typy podlah .

Orion Kartáč na čištění žaluzií YORK. Měkká vlákna na čištění povrchů. Délka hlavy 38cm Rukojeť Celý . Usnadněte si úklid s prachovkou DUSTER XL LEIFHEIT. Lehké čištění prachovky , stačí voda s pracím prostředkem. Díky tomuto materiálu prachovka přitahuje prach a drží ho jako magnet.


Hlava prachovky je vybavena Click . Parametry prachovky DUSTER XL: čištění : v teplé vodě obsahující prášek. Hadry, prachovky a čističe jsou součástí každé domácnosti. Dusty usnadňuje čištění koutů, rohů a těžko dostupných míst. Leifheit Click Powerslide - stěrka na okna.


SADA NA ČIŠTĚNÍ PODLAH - zelená, Basics, umělá hmota - LEIFHEIT. V nabídce nechybí ani náhradní návleky a prachovky. Oblast vyčištění na jedno nabití baterie. Teleskopická Prachovka z Mikrovlákna Oh My Home.


Pomůcka pro čištění odpadů. Výrobek je určen pro mokré čištění podlahových krytin a lze ho použít na všechny typy podlah, .

Dokonale vyčistí: vypnuté. Jedním pohybem tak můžete čistič oken vyměnit třeba za libovolnou stěrku či prachovku. Vhodný zejména pro čištění klasických i střešních oken, ale i sprchových . Prachovka je vyrobena z antistatického jemného mikrovlákna a díky tomu perfektně přitahuje p Heureka. Počet kusů v balení: ks Prachovka z měkkých vláken pro pravidelné čištění od .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky