čtvrtek 24. listopadu 2016

Ponorný vařič cestovní

Vhodný k přípravě teplých nápojů při cestování. Typ vařiče: ponorný, Umístění: cestovní , Počet varných zón: 0. SKROSS PAcestovní adaptér pro 1zemí MUV Micro, 2. Je malý a velice skladný, uplatnění najde především na dovolené. Jednoduchý ohřívač pro rychlé ohřátí vody ve sklenici, nádobě, hrnci atd.

Použitelný v autě, lodi a karavanu. Dříve se považovalo za automatické . Skvělý vaříč na cesty vám uvaří vodu během pár minut. K vařiči obdržíte praktické uzavíratelné pouzdro, které usnadňuje uložení při cestování. Během chvíle budete mít sklenici.


Popis výrobku a vyobrazení má . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů ponorný vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma.

Cestovní ponorný vařič , Cena: Nabídněte, Lokalita: Beroun. Vařiče jsou levné přístroje, které většinou nezabírají v domácnosti mnoho místa. Ponorný cestovní vařič Eta 220V 750W.


Všetky informácie o produkte Professor PO5Varič ponorný , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Professor PO5Varič . Navíc k němu zdarma dostanete uzavíratelné pouzdro, které . Balení obsahuje ponorný cestovní vařič s pouzdrem a se. Tento produkt v našem E-Shopu. Litoměřice, inzerce, prodám Prodám větší ponorný vařič. Vodu vám uvaří během několika minut.


K ponornému vařiči obdržíte. Nebudete-li ohřívač používat, uložte jej do cestovního pouzdra. Ohřívač vody ponorný 3W se skleněnou nádobou.


Ovládání: nemá vlastní ovládání. Elektrické topné těleso je vybaveno háčkem pro uchycení na okraj hrnku nebo jiné nádoby. Malý cestovní ponorný ohřívač, ideální k ohřevu vody např.


Typ ohřevu: ponorný ohřívač.

SOUSMATIC je praktický ponorný vařič pro pomalé vaření Sous- Vide - metoda vaření, při níž jsou potraviny zabalené ve vakuových sáčcích . Ahoy, nevím, jestli je (ten můj) nerezový, vypadá jako větší cestovní vařič na vodu a má asi 2kW, povrch je nějaký niklovaný, nebo chromovaný. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. Praktický háček zabraňuje přílišnému ponoření vařiče. Ale není to zase špatný nápad jako ponorný vařič na jedno italské presso.


Evropské spotřebiče s vyšším příkonem, například fény nebo ponorné vařiče , většinou v Americe nefungují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky