pondělí 21. listopadu 2016

Mini eko domky

ThermoBlock - nízkoenergetické pasivní domy. Stavíme pro Vás zdravé dýchající dřevostavby na klíč, zvolte domy , které dýchají za Vás. Birdhut je malým domkem z dílny architektů Studio North, který se nachází v jednom z lesů Britské Kolumbie.


Skromný jednopokojový domek má přibližně m2 . Navíc není třeba realizovat klasické základy k těmto domkům a díky tomu, že není pevně.

Výsledkem jsou naše mini - eko domky , které nabízí nespočet výhod. Nízkoenergetický dům na klíč nebo pasivní dům na klíč? U nás naleznete i levné nízkoenergetické domy do milionu!


Stavební firma EKO - DOMY Czech s. Dále staví pasivní domy dřevostavby. Všechny stavby dodáváme i na klíč. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail EKO - Domky.


Ekologické dřevostavby, Zlín.

Minimalistický rodinný domček „ MINI “ je pre rodinu s dvomi deťmi. Pro všechny, kdo ho od záměru stavět rodinný dům svépomocí, bez zkušeností a . Při využití produktu „NAŠE DOMY “ získáte projektovou dokumentaci vyzrálých individuálně řešených. Rodinný dům MINI Typový rodinný dům MINI , typ 1. Stavíme útulné a přitom levné rodinné domy na klíč z betonových, cihelných i pórobetonových tvárnic. Domluvte si s námi schůzku. Architekti proto navrhují propracované mini domky , jako je i nový.


Eko dům o velikosti parkovacího místa. Další mini domek najdete zde. Zahradní domky a chatky srubové konstrukce.


Svojou rozlohou ale predovšetkým . Levné domy do milionu korun nejsou žádnou fikcí. Kč Mini -dům se zázemím s koupelnou, kuchyňkou a skladem. Dřevostavby Hobbytec Home a mobilní domy Hobbytec Mobile stavíme podle požadavků zákazníků a to jak podle.


Rád bych podotknul, že existují i jiné, eko -udržitelné domy ,. Trh je plný takovýchle mikro, mini a midi příbytků ať na kolečkách, nebo bez.

This Pin was discovered by kh3qH1. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Naší vizí je nezávislost rodinných domů na energiích.


Již dvacet let realizujeme pravé dřevostavby a pasivní domy , které jsou nejen skvělým místem pro žití po . Naše mini - eko domy jsou plnohodnotnou alternativou ke klasickým . Dovolujeme si vám představit unikátní koncept bydlení dnešní doby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky