středa 16. listopadu 2016

Silent 100 ventilator

Skříň je určena k montáži na stěnu. Název produktu, Katalogový list, Návod k obsluze, CAD knihovna, Cena bez DPH, Kusů. Designový velmi tichý ventilátor pro odvod vzduchu. Teplota čerpaného média: °C. Způsob montáže: Instalace na omítku.


SILENT 1CZ Axiální ventilátor malý.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. DT relé časové HIG hygrostat LG- 1vetracia mriežka PER 1BR žalúziová klapka hnedá PER 1W žalúziová klapka PT 4B dver. Popis: tichy axialni ventilator s doběhem. Je vhodný do potrubí s vyšší . Elektrodesign- ventilatory. Stylový tichý ventilátor do koupelny. B, kuličková ložiska, zpětná klapka.


Browse the whole product cata the web.

Rumtemperatur max (°C), 50. Temperatur af transporteret luft . SKŘÍŇ je z nárazuvzdorného plastu, stříbrná barva. Parádní výkonný designový ventilátor , který je vybaven zpětnou klapkou a kuličkovými ložisky vhodný pro použití v . Malé axiální ventilátory IP 45. Jako přední výrobce ventilátorů SolerPalau vám nabízíme nejmodernější techniku ve spojení s . En meget lydsvag ventilator med et lavt strømforbrug.


B - IP- pripojenie 100mm - s možnosťou montáže do steny aj stropu . SCA Tubo100T … axiální ventilátor do potrubí, průměr 1mm, plast s časovačem. Cena: 41Kč (50Kč s DPH). Silent kúpeľňové ventilátory.


QUIET1PROF instruction manual käyttöohje bruksanvisning brukerveiledning. Range of 100mm domestic axial extract fans for wall or ceiling installations, designed to solve ventilation problems in utility rooms and bathrooms. Udskiftbar farvet frontstykker, leveres med produktet. Farver: Rø blå, grøn og gul.


Kunststoff, weiß -Elegante Frontblende -LED- . Ventilátory obsahujú spätnú klapku, ktorej riešenie je patentované.

Obežné kolo je axiálne, vyrobené z nárazuvzdorného plastu. De CRZ staat voor instelbare na looptijkogellagers en terugslagklep. Mooie en zuinige ventilator die ook nog weinig tot geen geluid maakt.


Hasonlítsa össze az árakat!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky