pondělí 21. listopadu 2016

Zasobnik vody protherm

Komfortní zásobování teplou vodou. Určen především pro zapojení do sestavy se závěsnými kotli Panther, Panther . K dostání jsou v objemech od litrů, od Prothermu , nebo až do . Optimálně zvolená velikost zásobníku snižuje tepelné ztráty a zajistí. Popis: Stacionární zásobník s . Uživatel si přímo na displeji kotle zvolí požadovanou teplotu pro topení i teplotu vody v zásobníku. Príprava teplej vody technológiou shift.


Nepriamo vyhrievaný zásobník špirálovým rúrkovým výmenníkom. ACV SMART 2- zásobník teplé užitkové vody , nepřímotopný, nerezová vnitřní. WEL ME zásobník vrstvený. Optimálne zvolená veľkosť zásobníka znižuje tepelné straty a . Panther Condens nová řada závěsných kondenzačních plynových kotlů pro vytápění s možností přípravy teplé vody v externím zásobníku nebo průtokovým . Kotle nabízí široký výkonový rozsah, nízkou spotřebu plynu a šetří místo pro instalaci zásobníku teplé vody.


Voda v zásobníku je přednostně . Nepřímotopné zásobníky teplé vody - stacionární provedení: FE 1BM - objem. Rejnok), který je doplněn o zásobník teplé vody B . Vestavěný zásobník teplé vody o objemu 150l, kotel je vybaven vysoce. Pro vytápění a ohřev externího zásobníku teplé vody a ve verzi pro přímý ohřev teplé . Protherm Panther Condens KKO o výkonu 4-1kW,. Pokud kotel nepracuje a tlak vody je nižší než baru, řešením poruchy může být dopuštění vody. PROTHERM uvádí v letošním roce na trh novinky - další.


Kotle pouze na topení s možností ohřevu teplé vody v přídavném zásobníku , plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, ekvitermní regulace, 5-ti litrová . SZU CERTIFIKÁT - strojírenský zkušební ústav Brno, s. Predam 2ks akumulacna nadrz, zasobnik vody , vymennik, septik,. Predám kotol protherm medveď 30klz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky