úterý 22. listopadu 2016

Jak nastavit časový spínač

Mechanické spínací hodiny jsou nejjednodušším řešením pro pravidelný světelný režim. Samy hlídají zapínání a vypínání světel, podle toho jak je nastavíte. Aneb jsme úplný trubky a nemůžem na to přijít. Prosím sháním návod (popř. vysvětlení) jak nastavit tento časovač, aby spínal např.


Nevím, které čuplíky vytáhnot, které . Ujistěte se, že stlačené dílky odpovídají časovým úsekům.

Vlastnosti CS3-1B : slouží ke zpožděnému zapnutí a vypnutí. Digitální časový spínač DT03. MIN: nastaví minuty pomocí tlačítka CLOCK nebo TIMER.


CZ Návod k použití digitálního časového spínače Solight DT12. Před započetím nastavení můžete spínač vytáhnout ze zásuvky elektrického proudu. Návod pro laiky jak nastavit elektrické digitální spínací hodiny DT03.


Tyto hodiny jsou vhodné používat mimo. Nastavte správný čas otočením celého disku ve směru šipky. Zamáčkněte černé plastové dílky (západky) podle.

Nastavení spínacích hodin je velmi jednoduché. Analogový časový spínač normalizovaných rozměrů (moduly o šířce 15mm). Další funkcí je možnost nastavení letního času.


CS4-slouží k časovému spínání spotřebičů. Je vhodný pro časové spínání vašeho spotřebiče v určitou denní, nebo noční dobu. DTod výrobce Solight technická specigfikace: rozpětí hodin, minimální časový úsek. Spínací mechanické hodiny . Namontujte tento časový spínač na místo vypínače světla do zásuvky v . Použití časových spínačů je jedním z. Pomocí jumperových spojek lze časový spínač nastavit do jednoho ze sedmi pracovních režimů (viz. popis dále), nastavit dva nezávislé časové intervaly T0.


Prohlédněte si cenové nabídky na SST 13D Časový spínač digitální SENCOR od. Univerzální časový spínač CR-1slouží k automatickému zapnutí spotřebiče s prodlevou. Hrnec, kde se jídlo samo míchá, indukční deska, která může nahradit i parní troubu. Nebo pračky, které perou ve vodě, kde teploměr ukazuje 15° C. PRO Timer jsou digitální spínací hodiny a mají nejkratší časovou periodu nastavení pouze sekundu!


Takový produkt dosud na trhu úplně chyběl a hodí se . Zařízení se automaticky vypne, pokud není po zvolenou dobu provedena žádná operace. Dobu, po jejímž uplynutí bude .

Programovatelný časový spínač digitální. Umožňuje nastavení programů během celého roku. Pro nastavení času otáčejte číselnicí směrem doprava.


Mechanický časový spínač do zásuvky umožňující nastavení zapínání a . Detailní popis spínač časový CS3-4B Elektrobock. EOB CS3-1B - Časový spínač pod vypínač vhodný pro spínání ventilátorů možnost nastavení zpoždění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky