pondělí 28. listopadu 2016

Pt 32 gsm

Sofistikovaný termostat, který je možné ovládat na dálku pomocí SMS zpráv z Vašeho mobilního telefonu. Krátkou SMS je umožné např. Sestava prostorového digitálního termostatu PTrozšířená o modul GSM , anténu (při nedostatečném signálu možnost připojení externí antény), zdroje a . GSM termostat pro regulaci teploty v objektu a její kontroly a ovládání přes mobilní telefon.


Vestavěná PID regulace a hlídání zamrznutí objektu. Hledáte termostat s gsm modulem ptgst?

PTGST je inteligentní prostorový digitální termostat s implementovaným GSM. U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Unikátní bezdrátový termostat, který je možné ovládat na dálku pomocí SMS zpráv z Vašeho mobilního telefonu. Velký podsvícený displej na vysílači umožňuje . TECHNICKÉ PARAMETRY: Šírka: 13mm.


Termostat PT - digi, možnosť pripojenia GSM EB. EB TERMOSTAT PTGST ( GSM ) kliknutím zobrazíte plný náhled. Je určena pro typy: PT(GST), BPT32 . Inteligentní termostat s novou PID regulací pro optimální tepelnou pohodu a komfortním ovládáním přes .

PTGST jest inteligentnym cyfrowym termostatem pokojowym wyposażonym w moduł GSM. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about PTGST - GSM termostat. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Je vhodný ke všem kotlům, které vyžadují . Digitální týdenní termostat ovládaný mobilním telefonem.


Free delivery and returns on all eligible orders. Shop Elektrobock Digital Room Thermostat with GSM Module PTGST. Inteligentný termostat s možnosťou diaľkového ovládania pomocou mobilného telefónu . Prostorový termostat PTs podsvíceným velkým displejem a inteligentní regulací. Jednoduše vložíte SIM kartu přímo do GSM termostatu a termostat zapojíte místo. Odesláním SMS zprávy z Vašeho . PEC KOTLE KOTEL S PODAVACEM 16Kw(180m2) Trafi-line.


Tento produkt je viditelný pouze pro B2B zákazníky. V případě zájmu nás kontaktujte. Raumthermostat ist bestimmt für alle Kessel, die einen Potentialfreien Kontakt . Jako topení bych měnit nechtěla. Digitálny týždenný termostat ovládaný mobilným telefónom.


GSM modul jde na všechny druhy.

Zobacz inne Systemy domotyki, najtańsze i . ARM TER PT 32GST týdenní GSM prostorový termostat řízený mobilem. Priestorový termostat PTs podsvieteným veľkým displejom a inteligentnou reguláciou. Download PTGST - GSM TERMOSTAT apk 1. Application PTGST is used for GSM remote control sockets TSGST.


Nadaje się do wszystkich kotłów, . Sterownik GSM sterowany SMS lub aplikacją do kotłów centralnego ogrzewania Elektrobock PTGST.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky